Gastvrij Rotterdam is aanwezig op de Horecava

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is aanwezig op de Horecava

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals in Rotterdam Ahoy. Als hoogstaand gastronomisch platform brengen zij de laatste trends, ontwikkelingen en inspiratie naar de horecaprofessional. Op de beursvloer ontdek je een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van vijfhonderd deelnemers, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Maak kans op 4 VIP tickets voor Vrienden van Amstel LIVE

Bezoek de stand (08.301) op de Horecava, schrijf je vóór 12 januari 2024 in voor de komende 11e editie van Gastvrij Rotterdam en maak kans op 4 VIP tickets voor Vrienden van Amstel LIVE! in Rotterdam Ahoy op 19 januari 2024. Bij inlevering van je deelnameformulier op onze stand krijg je tevens een doos wijnglazen van Royal Leerdam cadeau.

Alle exposanten die zich al eerder voor Gastvrij Rotterdam 2024 hebben ingeschreven doen ook mee aan deze actie. De winnaar wordt op 12 januari bekend gemaakt!

Ontdek de deelnamemogelijkheden

gastvrij-horecava-800x519

 

Artikel delen