Gastvrij Rotterdam van 19 t/m 21 september + registreer jezelf gratis

Gastvrij Rotterdam van 19 t/m 21 september + registreer jezelf gratis

Gastvrij Rotterdam vindt weer plaats op 19, 20 en 21 september. Dit is dé plek om jezelf onder te dompelen in de laatste trends en ontwikkelingen in de horecasector. Zo zullen er meer dan 500(!) exposanten, workshops, masterclasses, demonstraties en wedstrijden zijn. En laten we vooral niet de smakelijke proeverijen vergeten met diverse sterrenchefs en topgastronomen. Bekijk het voorlopige programma hier!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens deze 9e editie zijn er vijf volle beurshallen waar je een overzichtelijk beeld krijgt van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector. Elke dag is er een uitgebreid programma met verschillende activiteiten. Daarnaast is er een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Zorg dat je erbij bent en registreer jezelf via onderstaande link nu voor Gastvrij Rotterdam 2022.

Ja, ik wil gratis naar Gastvrij Rotterdam 2022

NIEUW IN DSNM! PAVILJOEN

Net als elk jaar zijn er weer een aantal nieuwkomers op de beurs. Tijdens deze 9e editie zijn ‘Het Nieuwe Nassen’ en ‘Verspilling is Verrukkelijk’ voor het eerst te bezoeken op het DSNM! Paviljoen:

  • Het Nieuwe Nassen

Het Nieuwe Nassen is een initiatief van BlueCity. Het adviseert horecaondernemers over hoe zij duurzamer kunnen opereren. Het idee hierachter is om future-proof te lunchen en dineren met een zo laag mogelijke footprint.

  • Verspilling is Verrukkelijk

Verspilling is Verrukkelijk is een stichting zonder winstoogmerk. Hierbij zetten 25 ondernemers reststromen om in waardevolle producten. Zij willen consumenten inspireren en in beweging brengen om voedselverspilling te verminderen. Het Delicious Waste + Delicious Switch-kookboek en de No Waste-foodbox zijn voorbeelden hiervan.

Bezoek de beurs en ontdek ook hoe jij voedselverspilling kunt verminderen. 

CLAIM JE BEURSVLOERPLEK

Sta je liever zelf op de beursvloer? Dat kan natuurlijk ook. Zorg wel dat je er snel bij bent, want er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Claim je plek door een mail te sturen naar info@gastvrij-rotterdam.nl of te bellen naar 010-2933261.

FINALISTEN GAIA GREEN AWARDS

Op 20 september wordt op de beurs bekend gemaakt welke 9 finalisten de Gaia Green Awards winnen. De Gaia Green Awards is een onderscheiding voor horecabedrijven die uitblinken op het gebied van duurzaam ondernemen. 

Artikel delen