Van der Valk garandeert stage Landstede MBO

Van der Valk garandeert stage Landstede MBO

Landstede MBO en Van der Valk starten met een unieke 3-jarige niveau 4 opleiding Travel & Hospitality. Studenten die deze opleiding gaan volgen krijgen gegarandeerd een stageplek bij 1 van de 70 Van der Valk hotels in binnen- of buitenland. Bovendien biedt de opleiding baangarantie en opname in de talentenpool van Van der Valk.

Opleiding Travel & Hospitality

studeren van der valk gegarandeerde stageBij de opleiding Travel & Hospitality krijgen studenten de eerste 2 jaar les op Landstede en lopen ze het laatste jaar een 10-maandenstage in een Van der Valk hotel. Daar doen de Landstedestudenten praktijkervaring op bij de afdelingen Front Office, Sales & Events en Food & Beverage.

De lesblokken zijn ingericht met Van der Valk business cases en zijn praktijkgericht. Landstede MBO maakte het lesprogramma in samenwerking met Van der Valk Opleidingen.

Dicht bij de praktijk

Henri Hendriks, coördinator van de opleiding is enthousiast: “Landstede staat dicht bij de praktijk en wil studenten graag naast een theoretische basis op school vooral ook in de praktijk opleiden. Met Van der Valk hebben we daar wederom een kwalitatief hoogstaande partner in gevonden!"

"Voor onze studenten is het fantastisch om bij aanvang van hun studie bij ons al zeker te zijn van een stageplek en baan bij 1 van de Van der Valk Verrast hotels. Net als Landstede heeft ook Van der Valk de begeleiding hoog in het vaandel staan. Onze studenten die er op dit moment stagelopen voelden zich na 4 weken al helemaal opgenomen in de Van der Valk familie!”

Van der Valk

Van der Valk Dienstencentrum (VDC) is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk Hotels & Restaurants in binnen- en buitenland. De hotels zijn gevestigd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en op de Nederlandse Antillen.

Artikel delen