Grand Hotel Huis ter Duin wint award: 'bekroning op het harde werk'

grand hotel huis ter duin

Grand Hotel Huis ter Duin wint award: 'bekroning op het harde werk'

Tijdens de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting in Grand Hotel Huis ter Duin heeft het familiehotel de HelmsBriscoe Independent Hotel of the Year Award in ontvangst mogen nemen. De associates van HelmsBriscoe brachten hun stem uit in aanloop naar de meeting. Het is de tweede keer dat Huis ter Duin de award wint. Zij namen al eens eerder de Partner Independent Hotel of the Year 2018 mee naar huis vanuit Berlijn.

Coen van Veen, International Sales Director van Huis ter Duin, geeft aan trots te zijn op het team. "Het was al een eer om de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting te mogen verzorgen. Nu daar deze award bij komt, zijn wij nog meer vereerd. Het is mooi om na een coronaperiode waar de zakelijke evenementen hebben stilgelegen zo terug te komen. Het is een bekroning op het harde werk van mijn collega’s." Van Veen won al eerder 'Partner Hotel Property Sales Person of the Year 2018'.

Meetings en evenementen

Tijdens de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting 2022 kwamen Associates en hotelpartners bij elkaar om elkaar te ontmoeten, inspireren en plannen te maken voor toekomstige evenementen.

'Het is een bekroning op het harde werk van mijn collega’s'

Grand Hotel Huis ter Duin

Als icoon aan de Nederlandse kust heeft Grand Hotel Huis ter Duin een maatschappelijke voorbeeld functie. Het familiebedrijf vindt het belangrijk de volgende generaties iets mooiers achter te laten. Grand Hotel Huis ter Duin wil in 2025 bij de Europese top van sustainable luxury hotels horen.

Artikel delen