Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam voegt zich bij Anantara

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Tags: hotel

Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam voegt zich bij Anantara

Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam is als eerste hotel in Nederland toegevoegd aan Anantara Hotels, Resorts & Spas. Het hotel, wat voorheen onder NH Collection viel, bevindt zich in de laatste fase van een uitgebreide verbouwing als onderdeel van de re-branding. Bekijk onder dit bericht foto's van het hotel.

Uitbreiding van het luxe merk

General Manager, Arne Heuwekemeijer: “We zijn verheugd om als Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam de uitbreiding van het luxe merk in Europa voort te kunnen zetten. Het betreft een fantastische mijlpaal voor ons historische hotel, waar ik enorm trots op ben.”

Anantara is een luxe hospitality merk van Minor International. Maarten Markus, Managing Director Northern Europe namens NH Hotel Group, onderdeel van Minor International: "Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam behoort tot de meest iconische hotels van onze hoofdstad. Wij zijn trots op de vernieuwde faciliteiten en ons te mogen toevoegen aan het portfolio van Anantara Hotels & Resorts. Met deze ontwikkeling positioneert één van de oudste en bekendste hotels van Nederland zich opnieuw in de markt.”

"Eigentijdse luxe en historisch erfgoed komen samen in het Amsterdamse hotel"

Historische erfgoed

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam is een ontmoetingsplaats voor zowel zakenreizigers als leisure gasten. Eigentijdse luxe en historisch erfgoed komen samen in het Amsterdamse hotel. De kamers hebben uitzicht op de Dam en het Koninklijk Paleis en het hotel beschikt over een met glas overdekte Wintertuin uit de 19e eeuw.

Verkleind  (16)
Anantara Spa & Wellness

Anantara Spa & Wellness

De nieuwe Anantara Spa & Wellness voorziet in de groeiende trend om een zakelijke reis te combineren met vrije tijd en ontspanning. De spa beschikt over drie gespecialiseerde behandelkamers en kijkt uit over de verscholen binnentuin. Naast de spa is er een nieuwe fitnessruimte te vinden.

Anantara Journeys

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam lanceert Anantara Journeys: lokale ervaringen om herinneringen te creëren en mee naar huis te nemen. Zo kunnen gasten van Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam van maart tot mei lunchen of dineren midden in een bollenveld. 

The White Room*

Het met een Michelinster bekroonde fine-dining restaurant The White Room*, onder signatuur van chef Jacob Jan Boerma, is gevestigd in een van de monumentale zalen van het hotel en dateert uit 1885.

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Lees meer hierover in het onderstaande artikel

Arne Heuwekemeijer over plannen Krasnapolsky

Anantara in Europa

Anantara debuteerde in Europa in 2017 met de lancering van Anantara Vilamoura Algarve Resort aan de zuidkust van Portugal, gevolgd door het Anantara Villa Padierna Palace Marbella Resort. Het merk zal haar strategische groei in Europa later dit jaar ook voortzetten met de toevoeging van twee gerenommeerde hotels in Italië en Hongarije, Anantara Palazzo Naiadi Rome en Anantara New York Palace Budapest evenals de lancering van andere nieuwe locaties later dit jaar.

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
 
Verkleind  (9) Verkleind  (8)
 
Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Artikel delen