Gratis naar Gastvrij Rotterdam 2023 + deze paviljoens vind je er!

Gastvrij Rotterdam

Gratis naar Gastvrij Rotterdam 2023 + deze paviljoens vind je er!

Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 18 t/m 20 september in Ahoy Rotterdam. Via deze link kun je als horecaprofessional gratis tickets krijgen. Wat kun je dit jaar verwachten? Van de beste plant-based opties en duurzame producten tot interessante start-ups: deze paviljoens en innovaties vind je straks naast honderden food en non-food exposanten op de beursvloer!

Registreer hier voor gratis tickets!

Op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca en hospitality? Dan mag je de paviljoens en specials op Gastvrij Rotterdam zeker niet missen als professional. Lees hieronder welke paviljoens en specials je vindt op de beursvloer in september in Rotterdam Ahoy.

Themapaviljoens en specials

Het Vegan Taste Lab: Het Vegan Taste Lab biedt het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers. Dit wordt ondersteund door diverse proeverijen. Met concrete veganistische Foodservice producten laten de exposanten van het Vegan Taste Lab zien wat er allemaal mogelijk is!

Cocktails & Beans©: Cocktails & Beans © by Barsupport is een collectief platform op de beursvloer voor bartenders en barista’s die hun passie, kennis en ervaring willen delen en daarvan willen leren. Het paviljoen, gerealiseerd door initiatiefnemers van Barsupport, kent een uitgebreide programmering met gast barista's & bartenders die serveren, jammen en spreken.

Het Wine & Fine Food Paviljoen: In de sfeervolle ambiance van Wine & Fine Food kun je bijzondere wijnen & delicatessen proeven en op zoek gaan naar de perfecte wijn-spijscombinaties. Topgastronomen en wijnprofessionals geven hier masterclasses en proeverijen in het Wijntheater© en op de beursvloer staan tal van delicatessen en fine food producten centraal.

Het Craft Beer Center: Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is ook het Craft Beer Center, hosted by LocalCraftbeer Agency, op Gastvrij Rotterdam te vinden! Onafhankelijke Nederlandse brouwerijen krijgen hier laagdrempelig de kans om zich te presenteren aan de kwalitatieve bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De bieren van de beste Nederlandse craft brouwerijen staan hier centraal!

De Start-Up Spots: Start-Up Spots is er speciaal voor startende en doorstartende leveranciers aan de horeca. Een unieke plek om nieuwe innovaties te ontdekken.

Voorlopige deelnemerslijst:

Benieuwd welke producten er allemaal op de beursvloer te vinden zijn? Check dan snel de voorlopige deelnemerslijst.

Artikel delen