Groothandel VHC Jongens bestaat 80 jaar: vier het mee op 26 en 27 november in Oostzaan

Groothandel VHC Jongens bestaat 80 jaar: vier het mee op 26 en 27 november in Oostzaan

Ooit een zuivelwinkel in de Jordaan, nu één van de grootste horecatotaalleveranciers van de regio: VHC Jongens. Dat is het resultaat van 80 jaar groeien, innoveren en continu anticiperen op wijzigende marktomstandigheden. VHC Jongens laat deze mijlpaal niet zomaar aan zich voorbijgaan. Daarom pakken we uit, groots. Als horecaondernemer ben je van harte welkom op 26 en 27 november van 11.00 tot 17.00 uur in Oostzaan. Tijdens de open dagen brengt VHC Jongens essentiële spelers in de food-, horeca- en cateringbranche bij elkaar. 

Alles voor een slimme zaak

Van snackbar tot sterrenrestaurant, VHC Jongens kan elke horecaonderneming beleveren. Niet alleen dankzij het gigantische aanbod kiezen klanten voor VHC Jongens, ook vanwege de brede service, het maatwerk, bestelgemak en de persoonlijke aandacht. We streven ernaar om het inkoopproces van klanten te verbeteren en daarmee ook de kwaliteit, uitstraling en winstgevendheid van hun horecabedrijf.

VHC Jongens is niet alleen leverancier van goederen, maar ook van kennis. We zien het delen van kennis, opleiden, bijscholen, inspireren en ondersteunen van de klanten en hun personeel als een essentiële service. Oftewel, wij bieden alles voor een slimme zaak.

*Tekst gaat verder onder het grijze kader

Meld je aan en vier mee!

Als horecaondernemer ben je van harte welkom om het jubileum met ons mee te vieren. Meld je aan, zet zondag 26 of maandag 27 november in je agenda en kom langs tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Dan maken we er samen onvergetelijke dagen van!

Meld je hier aan!

Twee bruisende open dagen

Bij een 80-jarig jubileum hoort een feestje. VHC Jongens pakt daarom groots uit. Zet je schrap voor twee bruisende open dagen op zondag 26 en maandag 27 november. Relaties krijgen tijdens deze open dagen de kans om zich te laten onderdompelen in gastronomie. Maak je klaar voor rondleidingen waarbij je kennismaakt met onze bevlogen teams, innoverende processen en het totale assortiment. Als horecaondernemer krijg je de unieke gelegenheid om onze werkwijze, innovaties en inzet voor duurzaamheid met eigen ogen te aanschouwen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de open dagen brengt VHC Jongens essentiële spelers in de food-, horeca- en cateringbranche bij elkaar. Laat je als horecaprofessional verrassen door de nieuwste food-, markt- en duurzaamheidstrends. Ontdek de demonstraties en proeverijen bij tientallen stands van leveranciers. Geniet van heerlijk eten en drinken en knoop inspirerende gesprekken aan met grote spelers uit de food- en horecabranche.

Maar dat is nog niet alles! VHC Jongens laat hun relaties graag zien wat we allemaal in huis hebben. Bezoekers krijgen een uniek kijkje op onze afdelingen. Je bezoekt ons verscentrum met AGF-afdeling en eigen horecaslagerij, kijkt je ogen uit in onze grote hallen met droge kruidenierswaren en non-food producten, loopt door de diepvrieshallen, leert meer over de trainingen en SHV-opleidingen in ons eigen Training en Experience Center en maakt kennis met nieuwe wijnen in ons Wine Experience Center. En laten we de spectaculaire expeditie-hallen niet vergeten, waar je ook rondgeleid wordt.

Artikel delen