Zo haal je met een terrastraining voor je personeel meer uit het terrasbezoek van je gasten

Entree Magazine Header - Lipton terras training

Zo haal je met een terrastraining voor je personeel meer uit het terrasbezoek van je gasten

Altijd al benieuwd hoe jij tot wel 25% meer omzet kan behalen op verschillende producten? Dan is een terrastraining iets voor jou. In deze training leren zowel jij als je personeel hoe je je gasten een nog betere beleving op je terras kunt geven. Meld je aan via de button onderaan deze pagina.

Hoe ziet een training eruit?

Voorafgaand aan een training vindt een voorgesprek plaats van ongeveer een halfuur. Hierin leren we begrijpen hoe jij jouw zaak wilt profileren, wat jouw leerdoelen zijn en waarop jij je focus hebt liggen.

Vervolgens zal je onder leiding van Franck Evers met je personeel een interactieve training volgen waarin je allerlei interessante tips & tricks ontvangt over hoe jij je terrasgast een nog betere ervaring met jouw terras kunt geven.

'Na een training bruis je van de ideeën en motivatie'

Wat kan je verwachten?

Na een training bruis je van de ideeën en motivatie. Je kunt niet wachten om samen met jouw personeel nieuwe doelstellingen te bepalen. Niet alleen bepaal je deze, maar je hebt ook alle munitie gekregen om deze doelstellingen ook daadwerkelijk te behalen.

Daarnaast merkt jouw terrasgast het verschil. Positieve aandacht en focus op je gasten had je altijd al, maar door het gebruiken van de tips & tricks weet je hun ervaringen op jouw terras nog persoonlijker te maken.

En om ervoor te zorgen dat de kennis niet vervaagt, doen we een mysterie visit waarbij je een rapportage en cijfer van ons mag verwachten. Dit zorgt ervoor dat jouw personeel scherp blijft en de opgedane kennis vers in het geheugen blijft.

Lipton terrastraining

Hoe meet je het effect van de training?

Als je focus aanbrengt op bepaalde producten in jouw assortiment, is het prettig als je kunt inzien welk effect dit heeft op het aantal verkopen van het product. Daarom is het belangrijk dat je jouw voorraden goed bijhoudt. Zodoende weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om je team nog beter te kunnen aansturen. Handig toch?

 

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan!

De training is beschikbaar voor Lipton Ice Tea klanten. Ben jij geen Lipton Ice Tea klant, maar wil je wel graag deelnemen aan een terrastraining? Neem dan contact op met onze verkoopbinnendienst om de mogelijkheden te bespreken:

Telefoon: +31 (0)10 439 4786
E-mail: verkoop.binnendienst@unilever.com

  • Waar: bij jou op locatie
  • Voor wie: maximaal 25 personen
  • Trainingsduur: een dagdeel + een halfuur kennismaking via Teams

Meld je aan

Artikel delen