HANOS opent showroom in Apeldoorn en lanceert webshop

HANOS

HANOS opent showroom in Apeldoorn en lanceert webshop

Horecagroothandel HANOS heeft sinds kort een online groothandel voor de totale B2B-markt en opende ook een fysieke showroom in Apeldoorn. Naast de groothandelsfilialen van HANOS en de bezorgservice kun je als ondernemer nu dus ook via de webshop bestellen: HANOSSHOP.COM. 

HANOSSHOP.COM biedt een uniek assortiment van meer dan 15.000 sfeer- en smaakmakers voor de horeca, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Denk hierbij aan de complete inrichting, stijlvol en trendy servies, en alles wat nodig is om een gastvrije werkomgeving te creëren voor iedere ondernemer.

Showroom in Apeldoorn

In de showroom in Apeldoorn is het ruime assortiment live te bekijken. Daarnaast zijn er adviseurs en stylistes aanwezig voor advies en inspiratie. De artikelen in de showroom hebben een QR-code, zodat prijs, specificaties en beschikbaarheid in één oogopslag te zien zijn.

HANOSSHOP.COM gaat voor kwaliteit

HANOSSHOP.COM werkt samen met merken en partners die zich hebben gespecialiseerd in hun vakgebied. Zo zijn er in de webshop merken als Serax, KitchenAid, Ofyr en Schott Zwiesel te vinden. Van Gestel en Kaja zijn partners van HANOS. Van Gestel is specialist in professionele keukenapparatuur en -inrichting. Door de jarenlange ervaring in grootkeukentechniek kent Van Gestel de ins & outs van apparaten in diverse branches, waaronder de horeca, goed. Kaja staat voor sfeer, beleving en gastvrijheid. Sinds 1963 verzorgt Kaja interieur, inrichting en meubelen in verschillende branches. Met meer dan vijftig jaar ervaring is Kaja dan ook een toonaangevende partner in indoor en outdoor interieur.

Showroom HANOS_Apeldoorn
Showroom van HANOS SHOP in Apeldoorn

Voorbereiden op het terrasseizoen

Iedere horecaondernemer weet dat dit het moment is om zich voor te bereiden op het terrasseizoen. HANOSSHOP.COM heeft een grote zomercollectie terrasmeubilair, waaronder terrasstoelen van Kaja en stijlvolle loungesets van Higold. Daarnaast biedt de webwinkel ook een uitgebreid assortiment aan parasols, terrasverwarming en terrasverlichting.

Klant worden van HANOSSHOP.COM

HANOSSHOP.COM is toegankelijk voor alle ondernemers. Je kunt eenvoudig een account aanmaken met je KVK-nummer of met je HANOS.NL-account. Daarnaast is het gemakkelijk om online offertes op te vragen en prijzen te bekijken in- en exclusief BTW.

Registreer jezelf nu

Showroom HANOS_Apeldoorn_bank Showroom HANOS_Apeldoorn_servies
Artikel delen