Coronaproof arrangement Hard Rock Hotel AMS

Coronaproof arrangement Hard Rock Hotel AMS

Dat de horecasector het hoofd niet laat hangen, blijkt uit de vele creatieve oplossingen die bijna wekelijks ontstaan. Zo biedt het Hard Rock Hotel Amsterdam American sinds deze week een coronaproof arrangement aan: Taste Beats. Een 4-gangendiner verzorgd door Joris Bijdendijk en Timo de Beurs, geserveerd in een luxe hotelkamer, inclusief wijnarrangement én digitaal privé-concert via het grote tv-scherm.

Taste Beats in Hard Rock Hotel Amsterdam American

hard rock hotel amsterdam

Het diner van Taste Beats verzorgen topchefs Joris Bijdendijk (restaurant Wils) en Timo de Beurs (restaurant Slagerij De Beurs). De bijpassende wijnen vinden de gasten in de minibar. Het privé-concert is een live-stream vanuit een club verderop in de stad (Obsidian), waar zangeres Christine Wiltshire en een jazz-trio een avondvullend programma brengen.

Een coronaproof arrangement dat je even alles doet vergeten. Overnachten in het pas verbouwde hotel is sowieso fijn. En het ontbijt de volgende ochtend in Café American, waar nog een aantal sfeervolle art nouveau-elementen van vroeger zijn te herkennen, maakt de beleving compleet.

Liefde voor muziek

hard rock hotel kostuum

Het iconische American Hotel Amsterdam heeft een enorme transformatie ondergaan. Het hotel aan het Leidseplein dat al decennialang een plek was waar artiesten samenkomen, gaat verder als Hard Rock Hotel Amsterdam American. Liefde voor muziek is de kern van het Hard Rock Hotel concept. Muziek verbindt.

General manager Claire van Campen: “In de keuze voor het Hard Rock Hotel concept komen de bruisende locatie, de geschiedenis als ontmoetingsplek voor artiesten en de luxe en grandeur van dit iconische hotel samen. Hier dompel je je voor even onder in een luxe lifestyle, met muziek als rode draad.”

Muziek als rode draad

Die rode draad ontdek je ook in de gangen, waar in fraai verlichte vitrines kledingstukken, accessoires en muziekinstrumenten van internationale muzieklegendes te zien zijn. Zoals de iconische jas van Prince, de jurk van Aretha Franklin, de gitaar van George Harrison en de schoenen van Elton John. Het zijn dierbare bezittingen van artiesten die een band hadden met Amsterdam.

Artikel delen