Hét toonaangevende gastronomische platform dit najaar: ben je erbij?

gastvrij rotterdam

Hét toonaangevende gastronomische platform dit najaar: ben je erbij?

Over een week is het zover: horecaprofessionals komen weer samen op Gastvrij Rotterdam. Als lezer van Entree Magazine kun je je onder dit bericht kosteloos registreren voor een beursbezoek!

Nieuw: het Craft Beer Center

Nieuw op de beursvloer deze editie: het Craft Beer Center, hosted by LocalCraftbeer Agency. Een mooie selectie Nederlandse craft brouwerijen staan hier klaar om bezoekers hun nieuwste en bekendste bieren te laten proeven.

Wine & Fine Food barst uit zijn voegen van kwaliteit

In de Wine & Fine Food special staan er diverse wijnimporteurs, leveranciers van exclusieve producten als glaswerk en theedoeken, maar ook brood, bourgondische patés en hammen.

In het Wijntheater van wijnjournaliste Barbara Verbeek en oesterman Barend Havenaar kun je ieder uur aanschuiven (zonder aanmelding vooraf) voor een educatieve culinaire show van dertig minuten. Denk daarbij aan wijnproeverijen met onderwerpen als Zuid-Afrika, of doe mee met een glasproeverij van Royal Leerdam. Of misschien word je blij van de duopresentatie van Vinites: Barbara’s proeven Barbera’s.

  • Benieuwd hoe je heel snel een oester opent? Kom dan maandag om 16:00 uur naar het NK Oestersteken 2022.
  • Benieuwd wie de Wijnvrouw van het jaar 2022 wordt? De grote finale is dinsdag om 16:00 uur.
  • Benieuwd hoe je een fles champagne moet sabreren? Dan moet je woensdag 21 september aanwezig zijn bij het eerste NK Sabreren.

*Lees verder onder de afbeelding

gastvrij rotterdam

Gespecialiseerde wijnimporteurs

Verder zullen er op de beursvloer allerlei grote namen uit de wijnwereld aanwezig zijn. Denk aan de wijnwinkels van Cordier, Verbunt-Verlinden, Walraven Sax, Fourcroy, VinVin Wines, Les Genereux en nog vele andere toonaangevende en specialistische wijnimporteurs.

​​​​En dit alles is slechts een greep uit de brede en gevarieerde groep deelnemers... Wine & Fine Food barst dit jaar uit zijn voegen van kwaliteit! Ontdek hier alle paviljoenen en specials.

Proefschrift Wijnen van het Jaar voor het eerst in Rotterdam

Voor het eerst in de geschiedenis van het Proefschrift Wijnconcours worden de winnaars gehuldigd in Rotterdam. De feestelijke happening vindt plaats op 19 september tijdens de openingsdag van Gastvrij Rotterdam in het Wijntheater. Bezoekers hebben bovendien de mogelijkheid om de 75 mooiste finale wijnen te proeven.

Gastvrij Rotterdam 2022 Gastvrij Rotterdam 2022

Gastvrij Rotterdam 2022

Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 19 t/m 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy. Als lezer van Entree Magazine kun je je kosteloos registreren. 

Registreer nu voor een gratis toegangsbewijs!

Artikel delen