Hidden is het nieuwe restaurant in het souterrain van MaMa Kelly in Amsterdam

Hidden is het nieuwe restaurant in het souterrain van MaMa Kelly in Amsterdam

In het bekende restaurant MaMa Kelly in het Olympisch Stadion in Amsterdam zit sinds kort een restaurant in het souterrain: hidden. Eigenaar is Rebel Horeca groep en het design is gedaan door Horecasfeermakers. Bekijk meer foto's onder dit bericht.

Mede-eigenaar Singha Witteman: “Het souterrain was altijd een etage die eigenlijk niet goed tot zijn recht kwam. Wij vonden dat er meer potentie in zat. Wij hebben totaal iets anders gedaan dan het welbekende roze van MaMa Kelly.”

Comfortabele banken

Het design is verzorgd door het bedrijf Horecasfeermakers. Hidden is een intieme, donkere, luxe en extravagante ruimte, met diepe donkergroene velvetkleur gemixt met messing elementen en een grafische artdecoprint op de vloerbedekking. Witteman vertelt: “We hebben gekozen voor comfortabele banken en fauteuils in combinatie met een strak wit opgedekte tafel waar de opgemaakte borden helemaal tot hun recht komen.”

Lees verder onder de foto's.

hidden-3823
hidden2-7268 hidden-6705

 

Vijf, zes of zeven gangen

De chef kookt vijf, zes of zeven gangen. Dit zijn klassieke gerechten met een Franse basis, gecombineerd met internationale invloeden. Hidden is een restaurant van
Rebel Horeca groep, dat zo’n tien horecabedrijven bezit.

Foto’s: o.a. Lars Verkroost
Design: Horecasfeermakers
Meubilair: Satelliet
Sfeerontwerp licht en geluid: dEP de Sfeerontwerpers

interieur (2)-min
interieur (3)-min-1 hidden-6669-min
Artikel delen