Horecava 2023: dit is het programma en hier vind je Entree Magazine

Horecava 2023: dit is het programma en hier vind je Entree Magazine

Van maandag 9 januari tot en met donderdag 12 januari vindt de Horecava in de Amsterdamse RAI plaats. Ook het team van Entree is aanwezig in hal 1: stand 01.223. Heb je nieuws of vind je het leuk om meer over Entree te horen? Kom dan zeker langs! We hebben een bar met koffie & cocktails én een videostudio waar we chefs, bartenders en experts uit het vak ontvangen.

Entree op Horecava

In hal 1 op stand 01.223 vindt je het team van Entree. Op deze plek staat onze mini video-studio waar wij chefs, bartenders, experts en ondernemers ontvangen. Onze bar met koffie & cocktails is voor iedereen open! Dus wie langs wil komen, is van harte welkom!

De beursvloer staat vier dagen lang vol met ruim vijfhonderd exposanten die je  meenemen in de laatste trends en ontwikkelingen in de branche, innovatieve technieken en producten. De ideale plek voor 60.000 horecaprofessionals om elkaar te ontmoeten en op een gezellige manier hun netwerk te vergroten. 


Programma

Tijdens deze editie staan drie thema’s centraal die momenteel van groot belang zijn voor de branche: duurzaamheid, personeel en innovatie.  

Op de beurs maak je op het TrendLAB kennis met de nieuwste thema’s, producten, oplossingen, diensten en ontwikkelingen  binnen de branche én hoe je deze trends in je eigen organisatie toepast. 

Op het Start-upLAB val je van de ene in de andere innovatie die helpt bij het verduurzamen van jouw bedrijf en het 
verlagen van de energierekening.

Op het PersoneelsHUB bieden bedrijven oplossingen voor jouw personeelsprobleem.  Ook leer je meer over duurzame inzetbaarheid en automatiseringsoplossingen en het binden en behouden van medewerkers. Horecava biedt geen ideeën  voor later, maar praktische oplossingen  en tips waar ondernemers direct mee aan de slag kunnen.

Daarnaast zijn de aanwezige bedrijven op Horecava 2023 onderverdeeld in acht thema’s: Food & Wine, Fast Casual, Koude dranken, Warme dranken, Bakkerij & Patisserie, Interieur & Design, Grootkeuken en Tech & Dienstverlening.  

 

Artikel delen