Horecava 2023 trekt ruim 61.000 bezoekers

horecava

Horecava 2023 trekt ruim 61.000 bezoekers

In totaal waren er ruim 61.000 bezoeken op Horecava 2023, die plaatsvond van 9 tot en met 12 januari. Florentine Rijkmans, verantwoordelijk voor de beurs: "Eindelijk was er weer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en innovaties te proeven, ruiken en voelen." 

De organisatie van de Horecava laat weten dat het percentage (eind)beslissers in de bezoekersgroep 'significant hoger' is dan in voorgaande jaren. Het percentage beslissers is gestegen met 16% en het aantal niet beslissers is gedaald met 35% ten opzichte van 2020. In totaal waren er dit jaar 61.000 bezoekers. 

Florentine Rijkmans: "Om de beurservaring voor iedereen, publiek én exposant, zo aangenaam en effectief mogelijk te maken, heeft Horecava gewerkt met een data gedreven wervingssysteem. De voorspellende modellen die voortkomen uit deze data en analyse, geven namelijk goed weer welke doelgroep het beste aansluit op de wensen en doelen van de Horecava exposant.

De toekomst van de horeca

Florentine Rijkmans: "Van circulariteit tot verpakkingsoplossingen, van grote veranderingen in de manier waarop de horeca omgaat met personeel tot de normalisering en acceptatie van plant based food. De toekomst van de horeca zag  je voor het eerst op Horecava. Op Horecava vond de ondernemer dé oplossingen om het hoofd te bieden aan alles wat op hen af kwam, van nieuwe wetgeving op het gebied van duurzaamheid, personeelstekorten en prijsstijgingen."

Tijdens deze editie staan drie thema’s centraal die momenteel van groot belang zijn voor de branche: duurzaamheid, personeel en innovatie.

Artikel delen