Horeko maakt debuut bij FD Gazellen 2020

Horeko maakt debuut bij FD Gazellen 2020

Horeko uit Amersfoort heeft voor de eerste keer een plek veroverd bij de FD Gazellen 2020. Dit zijn de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Op 19 november zijn de award-winnaars bekend gemaakt. Horeko greep naast deze extra prijzen maar CEO Marvin van Dongen is trots dat Horeko zijn debuut heeft gemaakt in de lijst van FD Gazellen 2020. Horeko is bovendien het enige horeca tech-bedrijf in de lijst.

Mooie opsteker

“Bij Horeko werken we elke dag hard aan onze dienstverlening voor de horeca. Ook tijdens dit coronajaar bewijzen wij als team relevant te zijn voor de Nederlandse en Belgische horeca”, laat CEO Marvin van Dongen weten. De opname in de erelijst van snelst groeiende bedrijven van het FD vindt Van Dongen een mooie opsteker; zeker in deze, voor de horeca zware coronatijd.

Eerste nominatie Horeko

Het is de eerste keer in haar elfjarig bestaan dat Horeko uit Amersfoort is opgenomen in de FD Gazellen 2020, waarin dit jaar 772 bedrijven staan. In de categorie omzetklasse klein (€250.000 tot €2 miljoen) en in de regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland) behaalde Horeko uiteindelijk plek 125. “Al onze collega’s hebben dit samen bereikt, door elke dag weer met bevlogenheid te werken aan de optimalisatie van onze oplossingen Kitchen Manager en Employee Manager en natuurlijk het uitrollen van de nieuwe corona-features”, laat Van Dongen weten.

Snelste groeiers

De FD Gazellen is een race tussen de snelste groeiers van Nederland. Het is de 17e keer dat de redactie van Het Financiële Dagblad een lijst met FD Gazellen heeft onthuld. Daarin kwalificeerden zich uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere. Het gaat om een bovengemiddelde groei in de afgelopen drie jaar. In totaal waren er vier regio’s en drie omzetklassen. Per categorie waren er drie extra prijzen (de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award) te vergeven.

horeko fd gazellen snelste groeiers

Het verhaal van Horeko

Horeko bestaat sinds 2009. CEO Marvin van Dongen is de oprichter. Vanaf dag één is het maken van software waar de horeca beter van wordt, zijn missie. Wat als eenmanszaak op een studentenkamer begon, is uitgegroeid tot een innovatieve leverancier van software-oplossingen voor de Nederlandse en Belgische horeca ten aanzien van kostprijsberekening, menu engineering, HACCP, online roosteren en documentbeheer.

Met deze tools helpt Horeko ondernemers om hun horecazaak meer winstgevend en efficiënt te maken. Via een gratis en vrijblijvende demo van 30 dagen, kunnen horecaondernemers kennis maken met deze software tools. De demo is aan te vragen op de website.

Lees meer over Horeko

Artikel delen