Kerstwalhalla in Hotel De L'Europe Amsterdam

Kerstwalhalla in Hotel De L'Europe Amsterdam

Amsterdams hotel De L'Europe transformeert deze week tot een waar kerstwalhalla met de opening van 'Freddy's Winter Deli'. Hier kunnen hotelgasten én bezoekers terecht voor feestelijke delicatessen voor thuis en cadeaus voor de feestdagen.

Van Freddy's Bar tot delicatessenzaak

Het team van Bord'Eau, onder leiding van chefkok Bas van Kranen, toverde de iconische messing toog van Freddy's Bar om tot een delicatessenzaak vol hapjes-, broodjes- en koffie-on-the-go, bijzondere gerechten en dranken om mee te nemen.

Ook verkoopt het team van 'Freddy's Winter Deli' grote en kleine verrassings- en borrelboxen vol lekkere dingen om te geven. In 't Kersthuys' kan men terecht voor boeken en luxueuze geschenken in de sfeervolle winkels van MENDO, The Wunderkammer en Le Spa by Skins Institute.

Nieuwe stijl

Hotel De L'Europe Amsterdam heropende het afgelopen jaar in nieuwe stijl na een grootscheepse renovatie. Hierbij opende ook 't Huys, een nieuwe vleugel van het hotel waar restaurant Graziella, diverse conceptstores, stijlvolle event ruimtes en signature suites hun 'thuis' vonden. Al bijna 125 jaar staat het Amsterdamse hotel in het teken van gastvrijheid.

kerstwalhalla hotel de l'europe amsterdam

Voor hotelgasten en locals

Met 'Freddy's Winter Deli' en 't Kersthuys' verwelkomen zij niet alleen hotelgasten, maar ook bezoekers en Amsterdamse locals om zich voor te bereiden op de feestelijke dagen die komen.

De verrassingsboxen en borrelboxen die 'Freddy's Winter Deli' verkoopt zijn gemaakt en samengesteld door de verschillende restaurants van het hotel en 't Huys: restaurant Bord'Eau, Brasserie Marie en trattoria Graziella. Ook kunnen gasten een eigen box samenstellen.

Hotel De L'Europe Amsterdam

De geschiedenis van het hotel De L'Europe Amsterdam gaat terug tot 1896. Ooit gebouwd op de restanten van de oude stadswal heeft het hotel zich ontwikkeld van exclusief hotel in het centrum van de stad tot een beschermer van Amsterdamse cultuur en stijl. De L'Europe Amsterdam biedt haar gasten 111 kamers en suites. In het souterrain is een luxe spa en een wellness.

Ook biedt het hotel haar gasten diverse restaurants en bars. Dit zijn restaurant Bord'Eau waar gevierd Chef Bas van Kranen de leiding heeft over de keuken, brasserie Marie en Freddy's bar, de legendarische bar waar wijlen Freddy Heineken graag kwam om te ontspannen. De conciërges van De L'Europe, de Clefs D'Or, wijzen gasten graag op het fijnste en meest lokale dat Amsterdam te bieden heeft.

Artikel delen