Hotel Employee Rate: voor werknemer en hotels

Hotel Employee Rate: voor werknemer en hotels

Onlangs is Hotel Employee Rate opgericht. Hotel Employee Rate biedt een internationaal netwerk van hotels, waarbij medewerkers onderling voordelig kunnen overnachten. Naast de werknemerstevredenheid, helpt dit programma ook de omzet van de deelnemende hotels te verhogen.

Hotel Employee Rate

Grote ketens hebben een vergelijkbaar programma, maar is toegespitst op eigen hotels, die zich veelal in grote steden bevinden. Het voordeel van Hotel Employee Rate is de mogelijkheid voor zelfstandige hotels en kleinere ketens om hun medewerkers een extra excellente arbeidsvoorwaarde aan te bieden die de werknemerstevredenheid zal verhogen.

Binnen korte tijd is er bijzonder veel interesse voor Hotel Employee Rate, het netwerk groeit aanzienlijk snel.

Aangesloten bij bedbank

Gezien de doelgroep, uit hotel werknemers en familie bestaat, is het te verwachten dat niet alleen de kameromzet groeit. Deze doelgroep staat erom bekend ook de potentie te hebben geld uit te geven in andere omzet stromen zoals F&B. Deelname aan Hotel Employee Rate geeft tevens direct toegang tot meer dan 180.000 hotels wereldwijd, omdat we zijn aangesloten bij een bedbank.

Goede timing

Het programma is op het juiste moment ontwikkelt. Hotels wereldwijd hebben veel kamers beschikbaar, meedoen aan Hotel Employee Rate zorgt voor een nieuwe kans tot het verkopen van kamers. Zodra internationaal reizen weer mag, kunnen hotels ook internationale collega’s verwachten in Nederland.

hotel employee rate hotelsHoe werkt het?

Eenmaal ingeschreven krijgt het deelnemende hotel toegang tot het system. Alle medewerkers kunnen online worden geregistreerd, waardoor de medewerkers direct gebruik kunnen maken van de boekingsmodule. De medewerkers zelf kunnen vervolgens ook nog eens tot 10 familieleden of vrienden toevoegen, welke voor dezelfde voordelige tarieven kunnen boeken!

Reserveren gaat gemakkelijk via een online portal, binnen een minuut boek je een volgend verblijf. Naast wereldwijd hotelverblijven boeken, is het voor hoteliers ook mogelijk om wereldwijd barterdeals te sluiten.

Tarieven

Binnen Europa zijn tarieven per hotelcategorie vastgesteld, met uitzondering voor steden waar versterkte vraag is verwacht. Daarnaast bestaat er nog een ‘signature collection’, voor bijzondere hotels op unieke locaties. De tarieven zijn per kamer per nacht, exclusief ontbijt en eventuele toeslagen.

Hotels kunnen zelf bij aankomst een extra arrangement aanbieden, met bijvoorbeeld ontbijt of diner. De gecontracteerde tarieven zijn alleen beschikbaar voor de hotels en hotelmedewerkers die ingeschreven zijn, hierdoor ontstaan er geen rate parity problemen. Deelname aan het programma is voordelig, slechts €500 per jaar. Deze kosten zijn gemakkelijk terug te verdienen met de omzet vanuit nieuwe reserveringen.

De oprichters

Hotel Employee Rate is ontwikkelt door John Laclé en Julia Mayrhofer. Beide hebben een internationale (keten)ervaring op gebied van alle facetten binnen een hotel.

John en Julia werken vanuit het kantoor van Hotel Employee Rate in Hilversum. Voor het ontwikkelen van het programma en aantrekken van hotels in Europa is Tim Bol aangetrokken, eveneens met veel ervaring binnen de internationale hotellerie bij zowel ketens als zelfstandige hotels. Buiten Europa is tevens een team samengesteld om te zorgen voor een snelle wereldwijde groei.

Meer informatie over Hotel Employee Rate.

Voor vragen, neem contact op met Tim Bol via tbol@hotelemployeerate.com of 06 538 60 509.

hotel employee rate

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen