Hotel HUP Mierlo start academy voor bedrijven

Tags: hotel

Hotel HUP Mierlo start academy voor bedrijven

HUP neemt de volgende stap en lanceert de HUP Academy. De academy biedt professionele en inhoudelijke sessies, met een sportief tintje, vertaald naar het bedrijfsleven. Altijd op maat en verzorgd door de beste high performance trainers en sprekers uit de topsport.

Bij HUP draait het om sport en beweging

Bij HUP staat alles in het teken van sport en beweging, maar dan wel met een knipoog. Het sportieve concept is tot in detail doorgevoerd. Want waar neem je nu de glijbaan richting de lunch of staat er een pingpong vergadertafel in een meeting room? Een meeting bij HUP is net even anders.

Sport teams van over de hele wereld bereiden zich bij HUP, al meer dan 30 jaar, voor op het nieuwe seizoen. Het is een geliefde trainingslocatie voor nationale en internationale voetbalteams. In al die jaren is er een groot netwerk opgebouwd van (oud)professionals, trainers en ervaringsdeskundigen.

High performance in sport en bedrijf

In de HUP Academy komen actuele thema’s aan bod die bij de topsport al jaren top-of-mind zijn. Eyeopeners voor het bedrijfsleven en onderwerpen die bij alle afdelingen hoog op de agenda staan. De programma’s worden al jaren gebruikt om topsporters en high performance teams goed voor te bereiden om te pieken op het juiste moment. Heb vertrouwen in jezelf, in het team en werk gezamenlijk naar één doel. Iets wat in het bedrijfsleven niet anders is.

HUP Academy thema’s:

  • Team Performance: Hard werken om als team de hoogst mogelijke prestatie te behalen. Wil jij met jouw team ook presteren op Olympisch niveau?
  • Mentale veerkracht: De omgeving verandert sneller en vaker. En jij verandert mee, toch? Ken je kracht en leer beter te presteren onder werkdruk. Zo voorkom je werkstress en verzuim.
  • Vitaliteit: Aandacht voor vitaliteit zorgt voor een beter werkklimaat en minder verloop. Dé eerste stap richting een vitale organisatie waar medewerkers topprioriteit zijn. Wie wil zich nu niet energieker voelen en productiever zijn?
  • Zelf effectiviteit: Als jij werkelijk gelooft dat je in staat bent om je doel te bereiken, dan gaat het je ook lukken. Succes is echt een keuze. Samen met de trainers ga je kijken naar jouw drijfveren, ontwikkeling en de weg naar een betekenisvol leven.

Programma op maat

Geen organisatie is hetzelfde. De programma’s die wij ontwikkelen samen met onze partners (o.a. Durven Doen, Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Maartje Paumen) zijn daarom altijd op maat gemaakt. Vanuit jullie visie beoordelen we samen wat er nodig is om de doelstellingen te behalen.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Tags: 
Artikel delen