Hotel VIC opent in het centrum van Leiden

Tags: hotel

Hotel VIC opent in het centrum van Leiden

Hotel VIC opent haar deuren in het centrum van Leiden. Het hotel ligt op twee minuten lopen van station Leiden Centraal en is gehuisvest in een gebouw wat voorheen als kantoorpand diende. The VIC is onderdeel van Golden Green Hotel Groep. De hotels Golden Tulip Leiden Centre, Tulip Inn Leiden Centre en Ibis Leiden Centre vallen ook onder deze hotelgroep.

Het hotel heeft een loungehoek met televisie, werkplekken en een playroom waar gasten samen kunnen komen. De 54 hotelkamers zijn uitgevoerd in een Deluxe- en Superior-optie en hebben o.a. een flatscreen met chromecast en een regendouche.

Zelfredzaamheid 

The VIC typeert zich door het felle kleurgebruik in het gebouw en de hotelkamers. Ook zelfredzaamheid vindt het hotel belangrijk, omdat dit aansluit bij de jonge doelgroep die zij willen aanspreken. Zo checken gasten zelf in en uit dankzij de self-check-in-zuilen en is er een 'Grab & Go'-foodmarket waar gasten 24/7 een ontbijt of snack kunnen halen.

Business en leisure

De 54 hotelkamers zijn geschikt voor zowel zakelijke gasten als voor toeristen. Het is een goede uitvalbasis om Leiden te ontdekken dankzij de gunstige ligging. Niet alleen het station ligt op een paar minuten lopen: ook het Nationaal Natuurhistorisch Museum en het Rijksuseum van Oudheden ligt op minder dan 1 km van het hotel.

Entree_Hotel VIC_1
Entree_Hotel Vic_2 Entree_Hotel Vic_5
Entree_Hotel Vic_6 Entree_Hotel Vic_4
Artikel delen