Nieuw per 8 mei: Hotel Scheepskameel in A'dam

Nieuw per 8 mei: Hotel Scheepskameel in A'dam

Hotel The Exchange in Amsterdam en restaurant Scheepskameel in Amsterdam gaan vanaf 8 mei een bijzondere samenwerking aan onder de naam Hotel Scheepskameel. Wie een overnachting boekt in het hotel The Exchange krijgt een tweede kamer voor een privé-diner van Scheepskameel gratis erbij. 

 

De helft van hotel The Exchange wordt getransformeerd tot prive dinner spaces. Gasten vinden hier een romantisch gedekte tafel voor twee. Het voor-, hoofd- én nagerecht worden op het door de gasten gewenste moment tot aan de diner-kamer gebracht, er is bijpassende muziek en gasten kunnen bloemen bestellen om het extra gezellig te maken. Gasten krijgen de volgende dag een ontbijt op bed van Café Stock en massages, knippen en kappen kunnen worden bijbesteld zodra dit door de overheid weer wordt toegestaan.

 

Wassen, wassen, wassen

Otto Nan van Hotel The Exchange en Pieter Smits van Scheepskameel: "We erkennen dat het brede maatschappelijke belang voor alles gaat, maar we zoeken tegelijkertijd naar manieren om met lol en plezier onze bedrijven levend te houden. Door afstand houden, een lage bezetting en natuurlijk wassen, wassen, wassen, wassen blijven onze medewerkers aan het werk én maken we gasten blij."

 

Tags: 
Artikel delen