Hygiënisch koken, bakken, braden, frituren én grillen: met dit fornuis kan het allemaal tegelijk

Hygiënisch koken, bakken, braden, frituren én grillen: met dit fornuis kan het allemaal tegelijk

De droom van iedere kok ligt nu binnen handbereik: een hoogwaardig, multifunctioneel Rubbens wandfornuis of kookeiland, waarbij alle apparatuur zoveel mogelijk naadloos is geïntegreerd.

Al ruim 100 jaar dé expert op het gebied van fornuizen

In 1919 startte Maurice Rubbens in zijn smederij in Antwerpen met de productie van fornuizen. Na bijna 100 jaar werd het bedrijf in 2013 overgenomen door Hakvoort Professional en het merk Rubbens voortgezet in Nederland. De productie wordt sindsdien verzorgd door de eigen fabriek van Hakvoort met dezelfde, welbekende kwaliteit en bijbehorend vakmanschap. Vandaag de dag is het merk Rubbens een erkend specialist op het gebied van grootkeukenapparatuur

Rubbens tilt het alledaagse werk van keukenprofessionals sinds jaar en dag naar een hoger niveau. Waarom zij voor Rubbens kiezen? Chefkoks willen werken met gedegen kwaliteit en op een hygiënische wijze. Met de wandfornuizen en kookeilanden van Rubens maak je de gerechten klaar op de beste kwaliteit apparatuur en doordat de apparatuur naadloos is geïntegreerd werk je ook op een zeer hygiënische manier.

De droom van iedere chefkok: een  Rubbens wandfornuis op maat

De droom van iedere kok ligt nu binnen handbereik: een hoogwaardig op maat vervaardigd multifunctioneel Rubbens wandfornuis, waarbij alle apparatuur zoveel mogelijk naadloos is geïntegreerd. Elk Rubbens maatwerk-wandfornuis wordt vervaardigd van de beste kwaliteit roestvrijstaal AISI 304 en heeft een bladdikte van maar liefst 2,5mm. Het Rubbens wandfornuis heeft als optie een richtingloos geborsteld blad, zodat vet en vuil eenvoudig te verwijderen zijn. Ook is een glanzend gepolijste rand als optie mogelijk.

Hakvoort_wandfornuis Hakvoort_kookeiland


Het Rubbens kookeiland: de alleskunner

Koken, bakken, braden, frituren, grillen. Alle kooktechnieken die je je kunt wensen, komen samen in het Rubbens kookeiland. Een multifunctioneel kookeiland waarbij alle Rubbens apparatuur praktisch en hygiënisch naadloos zijn geïntegreerd. Bij de fabricage van het Rubbens kookeiland wordt gewerkt met de beste materialen. Zo wordt voor het rvs net zoals bij het wandfornuis AISI 304 gebruikt en heeft het blad een dikte van 2,5 mm voor een maximale levensduur. Elk kookeiland wordt op maat gemaakt zodat de keukenbrigade met passie kan doen wat ze het liefst doen: de meest heerlijke gerechten bereiden.

De perfecte workflow

Er komt heel wat bij kijken bij de productie van een maatwerk wandfornuis of kookeiland. Hoe kies je bijvoorbeeld de ideale opstelling en de juiste inbouw apparatuur? De adviseurs van Hakvoort hebben jarenlange ervaring en staan voor je klaar om je wensen te vertalen naar een wandfornuis of kookeiland. Neem vrijblijvend contact op met Hakvoort om de mogelijkheden door te nemen of 

Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Rubbens

Artikel delen