Eyecatcher op het terras: Vitrum Ice Bucket

Tags: terras

Eyecatcher op het terras: Vitrum Ice Bucket

De uitstraling van je terras is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle verkoop.  Hoe kun je je terras laten opvallen en onderscheidend zijn? Met de Vitrum Ice Bucket haal je een echte eyecatcher in huis, die gasten bijzonder zullen waarderen.

 

Deze stijlvolle Vitrum Ice Bucket is een echte eyecatcher. Het elegante en gedurfde design nodigt gasten uit om zich rondom deze statafel te scharen. Een vriendengroep bij elkaar met een koel drankje binnen handbereik is al snel gezellig. En gezelligheid kent geen tijd! Hierdoor zijn gasten sneller geneigd om een fles (wijn) te bestellen in plaats van losse glazen.
 

Multifunctioneel

De Vitrum Ice bucket siert niet alleen een terras. Ook binnen komt deze koeler optimaal tot zijn recht. Bijvoorbeeld als bijzettafel voor een romantische avond met z’n tweeën. Of als partytafel tijdens een bruiloft of personeelsfeest. "Zo’n koeler wil ik ook", is dan ook een veelgehoorde reactie. Daarnaast vinden gasten het leuk om verrast te worden, met een koel drankje uit zo’n aantrekkelijke koeler. De Ice Bucket is dus multifunctioneel en je creëert er meerwaarde mee! 

Interesse?

Wil je meer weten over Vitrum en de bestelmogelijkheden? Kijk dan hier!   

Artikel delen