Ook Independent Hotel Show A'dam uitgesteld

Ook Independent Hotel Show A'dam uitgesteld

De Independent Hotel Show Amsterdam, dat op 17 en 18 maart in de RAI zou plaatsvinden, is uitgesteld tot 24 en 25 juni.

Door de snelle groei van het aantal coronavirus-gevallen in heel Nederland en door de aankondiging dat het coronavirus nu wordt bestempeld als een pandemie, heeft de organisatie de beslissing genomen om het evenement uit te stellen.

Moeilijk besluit

Mieke Berkers van de Independent Hotel Show: "De gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en personeel staan voorop en daarom hebben we vanmorgen besloten het evenement uit te stellen tot juni. De daadwerkelijke en verwachte effecten van het coronavirus worden nu duidelijk en het klimaat waarin we opereren verandert met de minuut. Luisterend naar de World Health Organization (WHO) en het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kunnen we helaas niets anders dan evenement uit te stellen tot later in het jaar. We hopen dat de effecten van het visus dan zijn verdwenen."

De Independent Hotel Show Amsterdam zou volgende week voor de tweede keer plaatsvinden in RAI Amsterdam. Ongeveer tweehonderd internationale bedrijven, gespecialiseerd in onder meer design en interieur, slaapcomfort, techniek en marketing, zouden hier de allernieuwste ontwikkelingen voor hotels presenteren. Er werden duizenden hoteliers verwacht.

Tags: 
Artikel delen