Inschrijving F&B Professional of the Year geopend!

F&B Proffesional of the Year - Inschrijving - Header
Tags: events

Inschrijving F&B Professional of the Year geopend!

Jaarlijks organiseert de AF&BM, een netwerk voor F&B-professionals, de verkiezing F&B Professional of the Year. Je kunt bekenden of jezelf inschrijven tot 9 december. Deze F&B professional werkt in de hospitality-branche, heeft een beslissingsbevoegde positie en is verantwoordelijk voor het aansturen van zijn of haar team. Inschrijven kan tot en met 9 december via info@afbm.nl.

Voor wie?

Deze F&B professional werkt in de hospitality branche, heeft een beslissingsbevoegde positie en is verantwoordelijk voor het aansturen van zijn of haar team. Daarnaast is de F&B Professional steengoed in wat hij of zij doet, heeft een duidelijke visie, aantoonbare successen behaald en weet zijn of haar team dag in en dag uit weer te motiveren. Je hoeft geen lid te zijn van de AF&BM om mee te doen aan deze wedstrijd. Afgelopen jaren wonnen: Naomi Bormans (Food & Beverage Operations Manager bij Chateau St Gerlach), Mehrsa Ghadiri (Food & Beverage Manager bij Innside by Mélia) & Agnes Raggers (Food & Beverage Manager bij Mooirivier Hotel & Congres).

Voorzitter Aukje van Dongen: "Wij zijn op zoek naar dé F&B professional die onder de huidige uitdagende omstandigheden laat zien onvermoeibaar, creatief, gemotiveerd, wendbaar, ondernemend en loyaal aan de branche te zijn.”

Waarom meedoen?

Naast eeuwige roem, een mooie trofee, media-aandacht zal er ook een culinaire prijs worden aangeboden aan de winnaar. Dit is jouw kans om het prachtige vak in de spotlights te zetten én een mooie rol te vervullen als ambassadeur van het AF&BM netwerk.

*De tekst gaat verder onder het kader

Inschrijven

Je kunt collega's, bekenden of jezelf nomineren tot 9 december via info@afbm.nl.

 • T/m 9 december: inschrijving geopend
 • Uit de inschrijvingen komt een long list van alle genomineerden.
 • Van 10 december t/m 12 januari kan er gestemd worden
 • 12 januari: de top 3 bekend
 • 19 Januari: jurybezoeken bij de finalisten
 • 27 januari 2024: tijdens het AF&BM jaargala wordt de winnaar bekend gemaakt

Jury

 • Maarten Wessels (Wessels Trainingen)
 • Maaike de Reuver (Food Inspiration)
 • Iris Kranenburg (Entree Magazine)
 • Paul Sprakel (Hospitality Management)
 • Demian van der Reijden (Misset Horeca)

Over de AF&BM

Al ruim 30 jaar is de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) hét netwerk om F&B-professionals verder te ontwikkelen en te inspireren. De AF&BM organiseert inspirerende bijeenkomsten en evenementen op bijzondere locaties door het gehele land. De vereniging telt ruim honderd leden, twintig partners en diverse netwerkpartners. Jaarlijks organiseren ze vijf themabijeenkomsten met netwerkborrels, een Social event, een partnerdag en het jaargala met de verkiezing van de F&B Professional of the Year.

Artikel delen