advertorial

Inspiratie voor de hotelier tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam

Tags: hotel

Inspiratie voor de hotelier tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam

De Independent Hotel Show Amsterdam op 16 & 17 maart is dé beurs voor hoteliers, waar je je kunt laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de branche. En je vindt er een hand-picked selectie van 200 mooie merken. Dé plek om inspiratie op te doen, dus. We geven hier vast een voorproefje:

Header foto: Robuust Amsterdam

Independent Hotel Show_Interactieve spiegel_FITTAR2

EEN FITNESS-SPIEGEL

Wellness wordt steeds belangrijker in hotels, maar we zien dat dit van spa’s en gyms zich steeds vaker verplaatst naar de hotelkamer. Deze interactieve FITTAR fitness-spiegel biedt verschillende work-outs voor alle soorten gasten. Van yoga tot boksen, van games voor de jongere gast tot leuke dansklasjes. De camera’s volgen je bewegingen, corrigeren en belonen je en in een app houd je je voortgang bij. Dankzij gamification wordt sporten opeens leuk!

Koop hier je tickets voor de Independent Hotel Show

Handige stopcontacten

Eén van de grootste ergernissen in hotels is het chronisch tekort aan stopcontacten! Zeker bij het bed. Een reiziger van nu wil direct zijn smartphone laden, zijn laptop bijvoeden en zijn oortjes voorzien van broodnodige energie. In deze JUNG Quick Charge stopcontacten kun je in no time tegelijk verschillende devices laden, met een grote en kleine USB-ingang. Ideaal voor hotels, maar ook voor restaurants.

Slimme gordijnen

Gordijnen die automatisch openen en sluiten geven niet alleen een gevoel van luxe, maar zijn ook wat betreft hygiëne een aanwinst. Want zo vaak worden gordijnen niet gewassen en wél door iedereen bepoteld. Het voordeel van de Nederlandse uitvinding Slide is, dat je je bestaande rails en gordijnen kunt behouden. In een handomdraai maak je de gordijnen smart. De gast kan ze met zijn stem besturen, met een afstandsbediening of knop. Mocht hij er toch aan trekken, dan komt het gordijn ook in beweging. Zonder dat het kapot gaat of blokkeert.

Service-button

Eveneens een Nederlandse uitvinding is deze luxe vormgegeven knop. Met een simpele druk op deze GEST kan de gast een butler bellen die een berichtje met het juiste kamernummer op zijn smartphone ontvangt. Dit kan bijvoorbeeld een bestelling van een fles champagne zijn, housekeeping of schone handdoeken, afhankelijk van hoe je de knop inricht.

Geurloos toiletteren

Een hotelbadkamer met je reisgenoot is behoorlijk intiem, zeker als er geen gescheiden toilet is. Dankzij dit handige Duitse apparaatje worden na het gebruik van de WC door middel van ionisatie ongewenste geurtjes weg gefilterd en wordt het toilet ook nog eens bacterie- en virusvrij gemaakt. Een verademing!

Independent Hotel Show_GEST_enting_gold Independent Hotel Show_Aircube

Koop nu tickets voor de Independent Hotel Show

Klik voor tickets en meer informatie over de Independent Hotel Show op 16 en 17 maart op de onderstaande button.

Independent Hotel Show

 

Artikel delen