Is jouw productverpakking vernieuwd? Schrijf je dan in voor de NL Packaging Awards!

NL Packaging Awards
Tags: events

Is jouw productverpakking vernieuwd? Schrijf je dan in voor de NL Packaging Awards!

Op 26 juni zal de uitreiking van de zesde editie van de NL Packaging Awards (NLPA) plaatsvinden in het Singer Theater in Laren. De prestigieuze Awards worden toegekend aan verpakkingen in 12 verschillende categorieën. Het aanmelden van de verpakkingen kan tot 8 februari. De inzending moet een marktintroductie hebben na 1 november 2020 en voor 31 december 2022.

Sinds 2016 organiseert ManagementMedia, de uitgever van VerpakkingsManagement, de NL Packaging Awards (NLPA). Deze uitreiking is dé verpakkingswedstrijd van Nederland. De awards geven de Nederlandse verpakkings- en designwereld het podium dat deze innovatieve en creatieve sector verdient. In 12 categorieën worden de inzendingen beoordeeld door een professionele vakjury.

12 categorieën

 1. Duurzaamheid Food
 2. Duurzaamheid Non-Food
 3. Design Non-Food
 4. Food Houdbaar
 5. Food Vers
 6. Private Label
 7. Promotionele Verpakkingen
 8. Drankverpakkingen Alcoholisch  
 9. Beauty & Personal Care  
 10. Webretail  
 11. Innovatie Verpakkingen en Verpakkingsmaterialen  
 12. Innovatie Techniek
Gezien het hoge aantal inschrijvingen in de Duurzaamheidscategorie in voorgaande edities, heeft de organisatie besloten deze categorie op te splitsen in Duurzaamheid Food en Duurzaamheid Non-Food. De categorie voor Displays komt te vervallen en transportverpakkingen kunnen een plek vinden in de Innovatiecategorie.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met woensdag 8 februari. De jurering vindt plaats op 14 en 15 maart en de feestelijke uitreiking staat gepland op 26 juni in het Singer Theater in Laren.

Let op:
 • De inzending moet een marktintroductie hebben na 1 november 2020 en voor 31 december 2022.
 • Minimaal één van de ketenpartners moet Nederlands zijn, om in aanmerking te komen voor een nominatie.

Stuur je inzending in!

Artikel delen