Jamezz bouwt aan de nieuwste bestelzuil voor horeca

Jamezz bouwt aan de nieuwste bestelzuil voor horeca

We zien het steeds vaker: horecazaken met een extra verkooppunt zonder personeel. De bestelzuil wordt steeds populairder. In de volksmond wordt deze ook wel een self-order-kiosk of zelfscankassa genoemd. Het is een trend die in 2022 grote sprongen gaat maken, want naast de horeca en retail gebruiken ook steeds meer winkels een bestelzuil. Jamezz bouwt aan de nieuwste software voor innovatieve bestelzuilen en creëert daarmee de beste beleving voor elke gast.

EEN BESTELZUIL VOOR ELK HORECA CONCEPT

Jamezz is als innovatiepartner elke dag bezig met het optimaliseren van de beste bestelsoftware voor de horeca. Een belangrijk uitgangspunt is daarbij altijd schaalbaarheid. Dus ook de Jamezz-bestelzuil is inzetbaar voor verschillende concepten en biedt ruimte voor veranderingen en groei. "Alleen op die manier is het de investering waard om een extra verkooppunt zonder personeel aan te schaffen", aldus mede-eigenaar en senior developer Sander Aerts.

Welke bestelzuil het beste bij jouw horecazaak of winkel past, hangt af van het concept, de grootte van je zaak, de locatie, de werkwijze en het budget.

TIP: Wil je weten wat een bestelzuil voor jouw winkel kan betekenen? Plan dan hier een gratis adviesgesprek in met één van de experts van Jamezz. Tijdens het gesprek gaan jullie op zoek naar de beste oplossing voor jouw concept.

Voordelen van een bestelzuil in je winkel

Waar fastfoodketens, supermarkten en luchthavens al voorgingen, zijn er nu ook steeds meer kleinere ondernemingen die het voordeel inzien van een bestelzuil. Maar waarom eigenlijk? We zetten de voordelen voor je op een rij:
 • Extra verkooppunt
  Een bestelzuil in je winkel is een extra verkooppunt zonder extra personeel. Hierdoor help je meerdere klanten tegelijkertijd.
 • Aandacht voor de klant
  Personeel kun je optimaal inzetten, waardoor er meer aandacht is voor de klant. 
 • Verbeterde gastervaring
  Het verbetert de gastervaring, omdat klanten op eigen tempo kunnen beslissen over hun aankoop. Hierdoor zijn zij geneigd om tot wel 25%  meer te besteden.
 • Innovatieve eyecatcher
  Het is een mooie en innovatieve eyecatcher voor je bedrijf, die je volledig aanpast aan jouw concept.
 • Voordelig
  Je betaalt maandelijks een vast tarief dat stukken goedkoper is dan een nieuwe werknemer.

Bij Jamezz werk je al vanaf € 100,- per maand met een bestelzuil. Deze prijs is exclusief de hardware. Met het gebruik van de software druk je enorm de maandelijkse kosten. Hierdoor verdien je de complete investering snel weer terug. Meer weten? Kijk alvast hier.

Entree-Jamezz-Advertorial-2-Week-35
Artikel delen