Kerstboom Grand Hotel Huis ter Duin weer aan

Kerstboom Grand Hotel Huis ter Duin weer aan

Sinds donderdag 5 november branden de lichtjes van de iconische kerstboom bij Grand Hotel Huis ter Duin en verlicht ook dit jaar weer Noordwijk en omstreken. Deze keer was het een ingetogen ceremonie. Onder toeziend oog van enkel directieleden en naasten verlichtte Harry Mens de boom.   

Kerstboom Grand Hotel Huis ter Duin een begrip in omgeving

De 17 meter hoge kerstboom schittert met meer dan 100.000 lampjes in aanloop naar de feestdagen. Vier dagen hebben ze ervoor nodig om de boom klaar te maken. De kerstboom is het decor van vele familieportretten en romantische kiekjes en is een begrip in Noordwijk en omstreken.

Ambassadeur Christmas Tree Lightingkerstboom huis ter duin noordwijk

Het bekende hotel aan de Noordwijkse kust verlicht voor de twaalfde keer haar boom. In de afgelopen jaren zijn onder andere Jochem Myjer, Dirk Kuyt en Prins Pieter Christiaan van Oranje de heer Mens al voor gegaan in het ambassadeurschap van de Christmas Tree Lighting. De heer Stokkermans, algemeen directeur van het hotel licht verder toe: ‘Iedere ambassadeur heeft een eigen verhaal en achtergrond. We zijn dan ook vereerd dat Harry Mens, een ondernemer pur sang, het ambassadeurschap aangaat.’

Grand Hotel Huis ter Duin

Gelegen op het hoogste duin van Noordwijk is Grand Hotel Huis ter Duin de ultieme get-a-way aan zee; uitwaaien op het strand, culinair genieten en ontspannen in de spa. Het hotel beschikt over drie restaurants waaronder Restaurant Latour, de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een lunch of diner is men van harte welkom bij Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House. Andere faciliteiten zijn de sfeervolle Van Diepeningen lounge en het MC Wellness Centre, heerlijke plekken om te ontspannen.

Grand Hotel Huis ter Duin heeft 230 luxe kamers, 20 suites en 4 penthouses met allen uitzicht op de Noordzee of de omgeving van Noordwijk. Voor congressen, evenementen en partijen bieden zij u graag een op maat gemaakt arrangement in een van onze 19 stijlvolle multifunctionele zalen, allen met daglicht met een maximum capaciteit van 2.500 personen. 

Artikel delen