Horeko Kitchen Manager biedt hulp!

Horeko Kitchen Manager biedt hulp!

Mogelijkheden voor bijzondere horecazaak.

Lunchroom EEHT in Best, onderdeel van Cello Zorg is een bijzondere horecazaak omdat het een dagbesteding is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mede dankzij Horeko Kitchen Manager kunnen de medewerkers samen met hun begeleiders een volwaardige lunchroom runnen.

Bijzondere horeca

EEHT is een samenwerking tussen verschillende partijen, juist dat is wat het project zo mooi maakt. Maria Bekkers, manager zorg- en dienstverlening van Cello, vertelt “Samen met de medewerkers kijken we wie op welke plek in de horeca kan en wil werken.” Cello is een zorgorganisatie, dus voor de invulling van de lunchroom werken ze actief samen met horeca adviesbureau Vijverborgh. Partner Rob van Duijn vertelt enthousiast over hun betrokkenheid bij het project: “Het mooie is dat het concept zich ontwikkeld heeft van een koffie/thee concept richting een bedienend lunchconcept waarin we maximale persoonsontwikkeling van de medewerkers nastreven. En bovendien; zonder de noodzaak voor een chef dagelijks in de keuken.”

Zelfstandig functioneren

Vanuit Vijverborgh werd ook Horeko geïntroduceerd. Dankzij Horeko Kitchen Manager kan de keuken heel zelfstandig functioneren. De gerechten zijn samen met chef Glyn Stoker van Vijverborgh zo ontwikkeld dat ze passen bij wat de medewerkers mét Horeko aankunnen. 

“Horeko is gewoon een waanzinnig goed systeem voor elke horecazaak."

"Maar in het bijzonder in deze omgeving doordat je alle verschillende stappen voor de medewerker duidelijk in beeld hebt. We beginnen met een bord – daar hebben we een foto van gemaakt. Dan komt de boterham – foto. En zo worden alle stappen gemaakt.” Aan de hand van het systeem werken de medewerkers, met ondersteuning, vol trots aan hun gerechten. “En dat maakt Horeko mogelijk voor ze.”

Consistente output en kwaliteit

“Dankzij de mogelijkheden die Horeko hier biedt, zie je dat de output van je gerechten consistent is. En bovenal dat de kwaliteit na maanden nog hetzelfde is als in het begin. Dat is natuurlijk waar je naar toe wil: constante kwaliteit.”

Horeko maakt het mogelijk

En de medewerkers zelf? “Die vinden het vooral cool om met Horeko te werken. Wij zijn natuurlijk allemaal gewend om met tablets en computers te werken, maar voor hen maakt Horeko het mogelijk dat ze het zelf kunnen en dat geeft ze een groot gevoel van trots. Dat is voor hen het mooiste.”

Gratis demo! Nieuwsgierig geworden wat Horeko Kitchen Manager voor jou kan betekenen? Vraag een gratis vrijblijvende demo van 30 dagen aan en probeer het zelf!

 

Artikel delen