Landal Rabbit Hill in Uddel heeft leukste horecateam van Nederland 2023

Team van Landal Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill in Uddel heeft leukste horecateam van Nederland 2023

Nadat honderden horecaliefhebbers hun stem uitbrachten op de Gastvrijheidstop, nam het team van Landal Rabbit Hill in Uddel de eerste prijs in ontvangst. Zij krijgen de titel van leukste horecateam van Nederland 2023.

De inzendingen en nominaties voor de verkiezing van het leukste horecateam kwamen vanuit heel Nederland. Op vakbeurzen als Horecava, Gastvrij Rotterdam en de BBB in Maastricht nomineerden bezoekers hun favoriete horecateam. Ook diverse horecaopleidingen deden mee, waarbij studenten bijvoorbeeld hun stagebedrijf konden nomineren.

Prijs

Team Landal Rabbit Hill was met 35 medewerkers naar de Gastvrijheidstop afgereisd om te genieten van het horecaevent en de finale. Onder luid gejuich mocht het team de beker in ontvangst nemen, samen met een waardecheque t.w.v. € 1.000 om te besteden aan een teamuitje en een bedrag van € 1.000 om te besteden in de academy van SVH

'Ze straalden veel trots en enthousiasme uit'

Voorafgaand aan de finale zijn de drie finalisten bezocht door juryleden Milo Berlijn en Patrick Treichl, die met de teams in gesprek gingen over thema’s als teamontwikkeling, werkplezier en persoonlijke groei. Zowel Restaurant Dimples, Restaurant Moustique als Landal Rabbit Hill lieten zien geweldige teams te zijn die veel trots en enthousiasme uitstralen.

Horecaopleidingen en bedrijfsleven

De verkiezing is een initiatief van de Week van de horeca met één doel: uitdragen hoe mooi en interessant de horeca is om in te studeren én werken. Dankzij de verkiezing krijgen deelnemende horecateams en de horecabranche positieve aandacht. Tegelijkertijd worden horecastudenten actief betrokken door hen onderdeel te maken van het nominatieproces. “Net zoals tijdens de Week van de Horeca zelf, is het voor ons belangrijk om zoveel mogelijk horecastudenten te betrekken bij deze verkiezing. De verbinding versterken met het werkveld én aan studenten laten zien wat voor leuke horecabedrijven telt is voor ons een belangrijk doel”, aldus initiatiefnemer Lennart Maas.

'Samen laten we zien dat de horeca een geweldige branche is om in te werken'
De finale werd voor de tweede keer georganiseerd op de Gastvrijheidstop, het horecaevent van FNV Horeca waar ieder jaar honderden gastvrijheidstoppers bij elkaar komen voor workshops, trainingen en dit jaar een show van Milo Berlijn. FNV Horeca is al jaren partner van de Week van de horeca en de verkiezing. “Het is ieder jaar weer prachtig om de blijdschap van de finalisten te zien en vooral de trots die zij uitdragen voor elkaar en voor ons mooie vak. Wij ondersteunen deze verkiezing dan ook van harte, om zo gezamenlijk positieve aandacht voor de horecamedewerker te creëren en te laten zien dat de horeca een geweldige branche is om in te werken”, aldus Edwin Vlek, sectorbestuurder FNV Horeca.
Artikel delen