Lightspeed Restaurant automatiseert workflows in de horeca

Advertorial - Lightspeed - Header

Lightspeed Restaurant automatiseert workflows in de horeca

Van het opnemen van bestellingen tot een geïntegreerd betaalsysteem en gepersonaliseerde rapporten met data: Lightspeed Restaurant is een totaaloplossing voor de horeca. Het is gericht op het automatiseren en vereenvoudigen van de workflow. Zo kunnen horecaondernemers zich volledig richten op ondernemen en gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Processen vereenvoudigen met Lightspeed Restaurant

Het werk en de processen zoveel mogelijk automatiseren en vereenvoudigen, dat is de achterliggende gedachte achter Lightspeed Restaurant, speciaal ontwikkeld voor iOS-apparaten. In slechts een paar klikken kunnen medewerkers bestellingen aan een tafel toewijzen en doorsturen naar de bar of keuken. Menu-items kunnen eenvoudig worden aangemaakt, gewijzigd en gekoppeld aan extra supplementen.

Lees verder onder de foto. 

Advertorial - Lightspeed 2

Ook handig: alle ingevoerde data wordt opgeslagen in de backoffice van Lightspeed en kan overal worden gezien, waar je ook bent. En dankzij gepersonaliseerde rapporten heb je altijd inzicht en kun je je zaak beter bijsturen. Lightspeed Restaurant kan worden uitgebreid met diverse apps voor reserveringen, voorraadbeheer, personeelsplanning, property management systemen (PMS), boekhouding, en meer.

Automatisch betalen met Lightspeed Payments

Ander onderdeel is Lightspeed Payments, een geïntegreerd betalingssysteem dat de betalingen synchroniseert met openstaande bestellingen in het kassasysteem, en omgekeerd. Met één klik op de iPad wordt een betaling automatisch naar de betaalterminal gestuurd en – zodra voltooid – opnieuw naar het kassasysteem. Het grote voordeel laat zich raden: doordat je niet meer handmatig elk bedrag hoeft in te geven in je betaalterminal, wordt de foutmarge nul en bespaar je per betaling tientallen seconden uit. Betalingen en bonnetjes hoef je immers niet meer dubbel te controleren. Goed om te weten: Lightspeed Payments komt zonder installatiekosten en er zijn geen verborgen kosten.

Lees verder onder de foto. 

Advertorial - Lightspeed 1-1

Slimme koppelingen met Order Anywhere

In tijden van personeelstekort zijn minder handelingen geld waard. Daarom heeft Lightspeed ook Order Anywhere ontwikkeld, een online bestel- en betaalplatform dat is gekoppeld aan met Lightspeed Restaurant. Hiermee kun je als horecaondernemer bijvoorbeeld QR-codes aanmaken voor alle tafels in je zaak. Gasten kunnen ze scannen met hun smartphone, en hun bestelling plaatsen én betalen.

Een uitkomst is de optie om vanuit huis online bestellingen te plaatsen. Ondernemers kunnen zelf kiezen hoeveel online bestellingen voor takeaway ze toelaten en wanneer. En gasten kunnen zelf kiezen wanneer ze hun bestelling willen afhalen. Bestellingen verschijnen onmiddellijk in Lightspeed Restaurant, en kunnen aan het einde van de dag eenvoudig gefilterd worden van de handmatig ingevoerde bestellingen. Op die manier heb je altijd een glashelder overzicht van hoeveel online bestellingen je hebt ontvangen.

Emine Youssef (Lightspeed Country manager Benelux): “In een steeds veeleisender ondernemersklimaat is het cruciaal om ondernemers te voorzien van krachtige systemen en tools die hun leven gemakkelijker en zekerder maken. Beslissingen die nu genomen worden, bepalen de richting voor de toekomst.”

Lees verder onder de foto

Advertorial - Lightspeed

Gratis downloaden: gids over horeca & digitalisering

Entree lanceert half juni een digitale gids over horeca & digitalisering. Schrijf je hier in om half juni gratis de gids in je mailbox te ontvangen! Hierin o.a.

-Wat is de toekomst van bestellen in de horeca?
-Hoe opende Mr. Beast 300 restaurants op 1 dag?
-Wat betekent artificial intelligence voor de horeca?
-Hoe helpen data bij het maken van een winstgevende menukaart?
Artikel delen