De Loohoeve* breidt afhaallocaties uit

De Loohoeve* breidt afhaallocaties uit

Sterrenrestaurant De Loohoeve* in het Drentse Schoonloo heeft de afhaallocaties van de thuismaaltijden uitgebreid. Naast de locatie in Schoonloo, kunnen culinaire liefhebbers hun bestelde maaltijden vanaf 23 april afhalen op twee nieuwe locaties bij Assen en Groningen.

Eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer voldoen hiermee aan de grote vraag vanuit deze regio’s naar hun thuismaaltijden.

Niet stilzitten

Na de verplichte sluiting van hun restaurant op 15 maart 2020 wegens de gevolgen van de coronacrisis de eigenaren direct thuismaaltijden gaan maken. Marleen Brouwer: “Stilzitten is niets voor ons en we wilden er alles aan doen om ons bedrijf te behouden. Inmiddels hebben we vijf weken maaltijden voor thuis gemaakt en het is een groot succes. De vraag is zo groot dat ze al meermalen uitverkocht waren. Ook in de keuken houden de koks de anderhalve meter afstand aan en dat betekent dat we met een beperkt aantal koks de maaltijden maken. We leveren alle gerechten koud af, de gerechten die warm gegeten moeten worden kunnen thuis eenvoudig verwarmd worden met de bijgeleverde instructies. Zo kunnen ook gasten van verder weg genieten van onze keuken.”

Extra afhaalpunten

Jeroen Brouwer: “Gasten kunnen hun maaltijden bij ons restaurant afhalen en daarnaast bezorgen we binnen een straal van achtien kilometer van Schoonloo. Vanwege de grote vraag vanuit de regio Assen en Groningen hebben we met ingang van 23 april ook Assen en Groningen als afhaallocatie toegevoegd. Het gaat om makkelijk bereikbare parkeerplaatsen direct aan de A28 en de A7, waar gasten binnen een tijdsbestek van een half uur op vrijdag en zaterdag hun bestelling kunnen afhalen. Van donderdag tot en met zondag kan afgehaald worden bij ons restaurant in Schoonloo.”

Dankbaar

In de webshop kunnen zowel menu’s besteld worden, als losse gerechten en wijnen. Marleen Brouwer: “Op de afhaallocatie hoeft de auto niet uit. Wij zetten de bestelling in de kofferbak en de gast kan zo weer wegrijden. We zijn heel blij dat de thuismaaltijden zo’n succes zijn. Extra leuk is dat het ook weer nieuwe gasten oplevert. Het houdt ons horecabedrijf voorlopig staande en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.”

Tags: 
Artikel delen