Maak je zaak Instagrammable met de bedrukkingsexpertise van Duni

Maak je zaak Instagrammable met de bedrukkingsexpertise van Duni

Vandaag de dag wil de klant meer dan alleen maar lekker eten en een uitstekende service. Individuele ervaringen zijn trendy. Deze trend wordt mede gestuurd door de vele gedeelde foto’s op sociale media. Eerst een foto op de socials plaatsen, dan pas wordt er gegeten. Hoe Instagrammable is jouw zaak? 

Creativiteit zonder grenzen 

Door de bedrukkingsexpertise van Duni te gebruiken kun je optimaal deel nemen aan de social media rage. Maak jij jouw zaak Instagrammable, dan is het voor de gasten één klik op de knop om een post te maken over jouw zaak. Dit betekent promotie en gratis marketing. 

Persoonlijk concept binnen een handomdraai

De bedrukkingsexpertise van Duni staat bekend om creativiteit zonder grenzen. Door je ideeën en waarden om te zetten in een individuele ervaring kan je jouw merk uitdragen. Met behulp van de experts worden jouw persoonlijke concepten gerealiseerd. Het ontwikkelen is een eenvoudig proces waarbij je niet alleen lokale ondersteuning krijgt, maar ook ondersteuning van het internationale netwerk. 

Van Dam fb

Bij Duni bieden ze talloze bedrukkingsmogelijkheden:

• Servetten
• Napperons
• Tête-à-têtes
• Placemats
• Onderzetters
• Mealservice producten

 

Hoe maak je je visie werkelijkheid?

 • Idee
  Vertel Duni over jouw idee; productbehoeften, kwaliteit en maten die je overweegt.
 • Pre-visualisatie
  Je levert digitale bestanden van jullie logo en eventueel een ontwerp. Duni maakt een digitaal voorstel om te laten zien hoe het artwork eruit komt te zien op de door jouw gekozen materialen.
 • Goedkeuring
  Pas als je het voorstel hebt bekeken en goedkeuring hebt gegeven, wordt de planning met de productie gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd zodra ze klaar zijn. Indien gewenst kunnen de producten naar een groothandel opgestuurd worden. 

Maaltijdverpakkingen laten bedrukken

Ook het bedrukken van maaltijdverpakkingen is mogelijk bij Duni. Zo zet je je verpakkingen niet alleen in voor de praktische zaken om gerechten te beschermen en te vervoeren, maar ook voor dat stukje marketing waar je concurrent misschien niet aan heeft gedacht.

Saaie, witte plastic bakjes die we allemaal kennen van de beginjaren van de bezorgmarkt, zien we nu bijna niet meer terugkomen bij de restaurants die tegenwoordig groot zijn in het bezorgen. Bij Duni gebruiken ze milieuvriendelijke materialen van topkwaliteit, levendige kleuren en producten die speciaal ontwikkeld zijn om te combineren met andere take away-producten.

CO2 NEUTRALE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Sinds 2021 zijn alle BioPak producten van Duni CO2-neutraal gecertificeerd. Dit betekent dat alle onvermijdelijke koolstofemissies die verband houden met de productie, het transport en de afvalverwerking van de producten, worden gemeten en gecompenseerd. Voor de volledig CO2 neutrale maaltijdverpakkingen maakt Duni ook passende (gepersonaliseerde) oplossingen die aansluiten bij de uitstraling van jouw horecazaak.

Benieuwd?

Of je nu bedrukte en/of embosste items wil, de experts van Duni staan klaar om jouw ideeën en concepten te verwezenlijken. Bekijk de mogelijkheden via onderstaande button.

Meer informatie

Artikel delen