Marie-Stella-Maris doneert recordbedrag van €401.020 tijdens Wereld Waterdag

Marie Stella Maris - Care for Water - headerfoto

Marie-Stella-Maris doneert recordbedrag van €401.020 tijdens Wereld Waterdag

Op 22 maart is het Wereld Waterdag en doneert Marie-Stella-Maris een recordbedrag van €401.020 naar de gelijknamige stichting, Marie-Stella-Maris Foundation. Ieder jaar wordt er op Wereld Waterdag door de Verenigde Naties extra aandacht gevraagd voor de wereldwaterproblematiek. Op deze dag worden overheden en bedrijven opgeroepen om dit aan een breed publiek kenbaar te maken en in actie te komen.

Aandacht voor water

Ook Marie-Stella-Maris geeft deze maand nog meer aandacht aan het belang van water en roept haar klanten, partners en media op ditzelfde te doen.

1 op de 4 mensen in de wereld heeft geen toegang tot schoon drinkwater. Dit kán en moet echt anders. Bij social-impact merk Marie-Stella-Maris vinden ze dat iedereen in de wereld het recht heeft op schoon (drink)water en goede hygiëne.  Met de verkoop van mineraalwater, natuurlijke body care en luxe huisparfums, dragen ze hieraan bij.

Marie Stella Maris - banner

Jouw aankoop verandert levens

Schoon drinkwater en goede hygiëne binnen handbereik zorgt voor een betere gezondheid. Bovendien kunnen kinderen meer tijd besteden aan school en vrouwen aan inkomsten generende activiteiten. Schoon water verandert levens. Daarom doneert Marie- Stella-Maris voor elk product dat jij koopt een vast bedrag aan duurzame waterprojecten, welke door de Marie-Stella-Maris Foundation worden geselecteerd. Sinds de oprichting in 2011 heeft dit geleid tot een totale bijdrage van meer dan €2.1 miljoen. Hiermee kan het merk meer dan 100.000 mensen helpen; het kost gemiddeld €20 om een persoon structureel te voorzien van toegang tot schoon water.

“Het maakt me enorm trots om onze sociale bijdrage elk jaar weer te zien groeien. We zijn er uiteraard nog lang niet, maar elke aankoop doet er toe. Samen maken we echt een verschil!”.

- Josha Jansen, Impact & Marketing Director

Over Marie-Stella-Maris

Schoon water en hygiëne voor iedereen

Marie-Stella-Maris vindt dat iedereen in de wereld toegang tot schoon (drink)water hoort te hebben. Elk leven begint met water. Daarom doneert het merk structureel een deel van de omzet aan schoon drinkwaterprojecten. Met een uniek aanbod in premium mineraalwater, natuurlijke body care en luxe huisparfums draagt Marie-Stella-Maris bij. Hoe? Van elke aankoop die jij doet, doneert het merk een vast percentage aan duurzame waterprojecten. Daarnaast formuleren ze alle body care producten zo schoon en natuurlijk mogelijk, om jouw huid gezond en onze wateren schoon te houden. Sinds 2011 heeft Marie-Stella-Maris samen met haar klanten en partners al meer dan €2.1 miljoen bijgedragen, waarmee ze 100.000 mensen kunnen voorzien van schoon water.

Designed to Care

Alle producten van Marie-Stella-Maris worden ontwikkeld met veel aandacht en liefde. Met zorgvuldig gekozen contrasterende geurtonen creëren ze verrassende, maar toch gebalanceerde en gelaagde luxe geuren met elk een uniek karakter. Van fris en sprankelend, warm en houtachtig tot bloemig en gourmand.

Join the refillution

Marie-Stella-Maris richt zich op de ontwikkeling van tijdloze en kwalitatieve verpakkingen die lang meegaan en je eindeloos kunt navullen. Met navullen bespaar je afval, CO2 en water - en verminder je je impact op het milieu. Elke Marie-Stella-Maris Store dient direct ook als een Refill Station. Je kunt daar bij de Refill Bar bijna het hele assortiment navullen tegen een gereduceerde prijs. Daarnaast zijn er in de webshop ook refill verpakkingen verkrijgbaar, waarmee je ook eenvoudig afval en kosten bespaart. Join the refillution!

Het merk bedankt al haar partners en iedereen die het afgelopen jaar een product van Marie-Stella-Maris heeft gekocht, samen maken we écht een verschil!

Artikel delen