Meld je gratis aan voor de Independent Hotel Show Amsterdam op 12 & 13 maart

Presentatie tijdens IHS

Meld je gratis aan voor de Independent Hotel Show Amsterdam op 12 & 13 maart

Op 12 & 13 maart vindt de Independent Hotel Show Amsterdam plaats. Dit is hét jaarlijkse hospitality-event dat zich richt op managers van luxe- en boetiekhotels en onafhankelijk denkende hoteliers uit heel Europa. Gebruik de code ENTRE324, zodat je geen € 95 (ex. btw) hoeft te betalen voor je entree.

Schrijf je hier gratis in

Trends & waardevolle tips

Laat je inspireren door top-designers, toonaangevende technologie en de allerlaatste hospitality-trends. Je vindt er meer dan 200 geselecteerde exposanten en 40 inspirerende sprekers en er is volop ruimte om je zakelijke netwerk uit te breiden en collega’s te ontmoeten. Ook krijg je tools voorgeschoteld voor het verhogen van je rendement, tips voor efficiëntere bedrijfsprocessen en inzicht in het gastgedrag van de toekomst.

Over Independent Hotel Show

Welcome to Dreamland

De Independent Hotel Show wordt al sinds 2012 in Londen georganiseerd. Het is uitgegroeid tot hét internationale platform voor de independent hotelier. De Independent Hotel Show Amsterdam vindt voor de vierde keer plaats in de RAI in Amsterdam. Dit jaar is het thema Welcome to Dreamland. Je wordt verwelkomt op 12 & 13 maart in een land dat geen grenzen kent als het gaat om fantasie en mogelijkheden en waar het buitengewone de standaard is!

Independent Hotel Show-IHS-2024-Inschrijven-2
Independent Hotel Show-IHS-2024-Inschrijven-1 Independent Hotel Show-IHS-2024-Inschrijven-4
Artikel delen