Met deze vier tips creëer je een unieke én duurzame terrassfeer!

Met deze vier tips creëer je een unieke én duurzame terrassfeer!

Maak van je terras een succesnummer! Benut de kansen en verwelkom je gasten in een uitnodigende omgeving. Creëer met deze vier Duni-concepten een unieke sfeer door middel van lente- of zomerdesigns, kleurrijke fossielvrije duurzame Bio servetten, bestekzakjes en aangepaste sfeerverlichting op je terras.

Heerlijk samen buiten genieten van een lunch of een hapje en een drankje op het terras is populairder dan ooit. Het terras speelt een steeds grotere rol bij horecazaken en sfeer en uitstraling zijn hierin doorslaggevend voor je gasten. Met deze praktische en tijdbesparende Duni-concepten breng je je gasten in de juiste sfeer op elk terras. Ontdek deze vier toppers voor een geslaagd terrasseizoen.

1. Bio Dunisoft® servetten: duurzaam, zacht en praktisch

Voor de nieuwe Bio Dunisoft® premium servetten gebruikt Duni een hernieuwbaar bindmiddel, geproduceerd met maïs en citroenschillen. Het resultaat is volledig duurzame, fossielvrije premium servetten; volledig hernieuwbaar, extra zacht en praktisch in gebruik.

2. Bio Duniletto (slim) of Sacchetto’s: ideaal voor het terras

Bestekzakjes zijn een snelle, hygiënische en praktische oplossing. Het personeel kan ze vooraf klaarmaken, handig voor eetmomenten wanneer de tafel snel gedekt moet worden. Een ideale oplossing voor het terras, zelfs op een winderige dag. Je gasten kunnen ervan op aan dat het bestek en het servet altijd schoon en hygiënisch zijn. Zorg voor een unieke uitstraling en geef de bestekzakjes een persoonlijke touch door ze met je naam of logo te bedrukken.

Duni_sfeer op terras_1

3. (Siliconen) placemats: praktisch en hygiënisch

Placemats zijn erg praktisch om je terrastafels snel te dekken. Altijd schoon en hygiënisch en je kunt de meeste placemats bovendien bedrukken met je logo, het menu en/of een QR-code om gasten zelf te laten bestellen. Siliconen placemats zijn herbruikbaar, makkelijk schoon te houden, weer- en windbestendig en dus perfect voor op het terras. Zelfs bij een felle (zee)bries blijven de placemats keurig op je terrastafels liggen.

4. Led concepten : licht trekt gasten aan

Buitenverlichting zorgt voor extra sfeer op het terras en trekt gasten aan. Ontdek deze praktische, herlaadbare led-concepten en bijhorende kandelaars. Verander de sfeer in een handomdraai met de afstandsbediening en creëer een onvergetelijke ervaring voor je gasten. De ledverlichting is wind- en waterbestendig, dus ideaal voor het terras.

Deze extra inspanning verhoogt niet alleen de sfeer aan tafel, maar zorgt bovendien voor extra terrasomzet; je verlengt immers het terrasseizoen en creëert extra sfeer, waardoor je gasten zich thuis voelen en langer blijven zitten.

Duni_sfeer op terras_2 Duni_sfeer op terras_3

Meer informatie

Wil je meer weten over de talloze mogelijkheden voor je terras? Klik op de onderstaande button voor meer informatie of voor het aanvragen van een presentatie op locatie.

Meer informatie

Artikel delen