Met dit kleine apparaat serveer je makkelijk 70 soorten bites en 'pubfoods'

Sligro-KleinsteKeuken-adv

Met dit kleine apparaat serveer je makkelijk 70 soorten bites en 'pubfoods'

Met Kleinste Keuken zet je in een mum van tijd overheerlijk pubfood en bites op tafel. Zelfs zonder keukenruimte, zonder extra personeel en zonder afzuiginstallatie. Kies uit meer dan 70 recepturen die zijn ontwikkeld door chefs van Sligro. En bereid elk gerecht met één druk op de knop dankzij de Merrychef, een voorgeprogrammeerde high-speed mini-oven. Hiervoor heb je geen keukenervaring nodig en je kunt tussendoor gewoon je biertjes blijven tappen.

 

Extra omzet

Door in te zetten op gemakkelijke kleine maaltijden of bites maak je jouw horecazaak minder afhankelijk van drankomzet. Met lekkere bites op de kaart spreek je in de eerste plaats een bredere en nieuwe doelgroep aan dan alleen met drank. Daarnaast zien je huidige gasten food als ‘extra’. Het is dus geen kwestie van kiezen, maar een kwestie van aanvullen.Inzetten op food kan altijd

Toch zijn er ook redenen die caféhouders ervan weerhouden om eten aan te bieden. Want hoe doe je het als je café niet beschikt over een (professionele) keuken, je amper budget hebt om te investeren of je nu al te weinig personeel hebt? Of bijvoorbeeld niet over de juiste vergunning beschikt? Toch is het zelfs in deze gevallen mogelijk om snel en gemakkelijk in te zetten op food, dankzij het foodconcept Kleinste Keuken.

Hogere besteding per gast

Met gerechten verleid je gasten om langer te blijven zitten. Gasten die anders rond het borrelmoment zouden vertrekken om ergens anders te gaan eten, kunnen dat nu bij jou doen of hun dinermoment uitstellen. Wanneer ze langer in jouw zaak verblijven om te eten, bestellen ze vaak ook extra drankjes. Dat is dus extra omzet uit food én meer omzet uit drank.

KleinsteKeuken-Sligro-adv-Basis-vierkant-Nachos

‘Compenseer’ je prijzen

Wanneer je eten aanbiedt, heb je de mogelijkheid om noodzakelijke prijsverhogingen van bijvoorbeeld dranken en energie te compenseren. Een gast heeft vaak een beter beeld van wat een biertje maximaal zou mogen kosten, dan van wat een gerecht mag kosten. De marge die je inlevert door een biertje tegen een concurrerende prijs aan te bieden, kun je wellicht compenseren met de verkoopprijs van je gerechten.

Voor cafés die hun omzet met name verdienen met drankverkoop, is het steeds lastiger om groene cijfers te draaien. Het aantal gasten loopt terug, kosten stijgen en daarnaast kampen veel horecazaken met een personeelstekort. Een van de opties om je zaak toekomstbestendig te maken, is door (meer) in te zetten op food. Dat kan zelfs zonder extra personeel én zonder keuken.

KleinsteKeuken-Sligro-adv-Pizza2 KleinsteKeuken-Sligro-adv-Nachos2

Kleinste Keuken

Met Kleinste Keuken zet je in een mum van tijd overheerlijk pubfood en bites op tafel. Zelfs zonder keukenruimte, zonder extra personeel en zonder afzuiginstallatie. Kies uit meer dan 70 recepturen die zijn ontwikkeld door chefs van Sligro. En bereid elk gerecht met één druk op de knop dankzij de Merrychef, een voorgeprogrammeerde high-speed mini-oven. Hiervoor heb je geen keukenervaring nodig en je kunt tussendoor gewoon je biertjes blijven tappen.

De voordelen voor jou:

 Gemakkelijk starten met food
 Door iedereen binnen je team te bereiden
 Geen extra personeel nodig
 Past achter iedere bar: geen keuken nodig
 Gerechten in slechts 2 minuten op tafel

Kom meer te weten of plan een proefsessie in

Artikel delen