Met dit sterke 'mega tablet' breng jij de sportzomer uitstekend in beeld

LED Display Solutions - Multimedia Display - Promotioneel

Met dit sterke 'mega tablet' breng jij de sportzomer uitstekend in beeld

Met de sportzomer voor de deur wil elke horecaondernemer een tv-scherm dat tegen een stootje kan. LED Display Solution lanceert een innovatief, betaalbaar én draadloos concept voor de horeca: het Multimedia Display, een enorm ‘hufterproof’ scherm dat functioneert als een tablet. Handig voor wedstrijden, maar ook voor menu-presentaties. 

Een voetbalwedstrijd, pubquiz of karaokeavond: voor een event in je horecazaak komt een groot display goed van pas. Maar de tv-schermen die nu gebruikt worden, zijn meestal te broos voor het doel. Iemand loopt er tegenaan of er gaat een half glas bier over – geen uitzonderingen in een volle bar.

*De tekst gaat verder onder het grijze kader

Varianten LED Display Solutions

  • Multimedia schermen (65, 75 en 86 inch)
  • Outdoor signage schermen (43 en 55 inch)
  • Digital signage schermen (43 en 55 inch)
  • Ledschermen (103 tot 400 inch)

Alle varianten zijn voorzien van een professionele metalen behuizing en geschikt voor 24/7 gebruik. 

Bekijk de varianten!

Enorm formaat tablet

“Veel ondernemers moeten hun schermen geregeld vervangen omdat ze snel kapotgaan,” zegt Wim Kuin van LED Display Solution. Met het bedrijf introduceerde hij op de Horecava voor de branche nieuwe, slimme displays. Hij licht toe: “Het Multimedia Display is een enorm formaat tablet in de vorm van een tv-scherm. Het heeft dus een touchscreen en de optie om allerlei software en apps te downloaden, zoals Ziggo, KPN en Viaplay.”

De displays kunnen bovendien tegen een stootje, vertelt Kuin: “Het scherm is voorzien van een behuizing van metaal, in plaats van plastic zoals de meeste tv-schermen. Bovendien hebben ze veiligheidsglas dat splash-proof en slagvast is. Echt hufterproof dus, ze gaan veel langer mee dan andere schermen.” 

*De tekst gaat verder onder de foto

2 - LED Display Solutions - Multimedia Display - Promotioneel

Interessante prijs

Met het nieuwe concept biedt LED Display Solution een innovatie voor de horeca. “Deze displays waren voorheen flink aan de prijs, vaak meer dan 5.000 euro. Maar de laatste jaren zijn grote stappen gezet op het gebied van techniek en zijn de schermen prijstechnisch veel toegankelijker voor horecaondernemers”, aldus Kuin. LED Display Solution biedt deze aan voor de vanaf-prijs van 1.995 euro. Het bedrijf levert de schermen van AUO, ‘s werelds grootste speler in LCD/LED displays.

Behalve voor events, kunnen de schermen ook gebruikt worden als digitaal whiteboard voor meetings, voor menupresentaties of als digitale flyer. Kuin: “Binnen no-time schakel je van de ene content naar de andere. Het is ook mogelijk om draadloos je laptop of een andere device ermee te verbinden. Geen gedoe met kabeltjes en snoeren, maar gewoon aansluiten op stroom en verbinden met de wifi. That’s it.”

*De tekst gaat verder onder de foto

3 - LED Display Solutions - Multimedia Display - Promotioneel
Artikel delen