advertorial

Bescherming van personeel en gasten met ozon

Bescherming van personeel en gasten met ozon

In deze lastige tijd van corona en met name angst van personeel en bezoekers biedt Ozontechniek een mooie goedgekeurde oplossing voor schone, virus-  en bacteriënvrije lucht. Het apparaat is erg succesvol in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland en vanaf deze maand ook op de markt in Nederland en België.

Het gepatenteerde luchtzuiveringsapparaat Ozontechniek maakt gebruik van UV-C en ozon en zorgt voor schone, frisse en gezonde lucht. En het is veilig en eenvoudig in gebruik. De Ozonos desinfecteren een ruimte van 70 m³ en zijn uitermate geschikt voor recepties, hotel bars, keukens , ontbijtruimtes, garderobes, kleine restaurants e.d..

Getest en erkend

Het internationaal erkende testlaboratorium voor hygiëne en medische producten HygCen Germany GmbH heeft de OZONOS AC-I-modellen van Ozontechniek onderzocht en bevestigt: OZONOS VERWIJDERT CORONAVIRUS! 100% UIT LUCHT EN > 90% OPPERVLAKKEN. Het is het enige goedgekeurde desinfectie systeem gebaseerd op ozon techniek, waarbij mens en dier, tijdens bedrijf, in de ruimte aanwezig mogen zijn.

Werking
• Geïntegreerde ventilator zuigt vervuilde lucht aan
• Lucht passeert speciaal ontwikkelde fotozone-emitters
• Verbinding van ozon met geurmoleculen
• Verwijdering van geuren, ziektekiemen, virussen(ook COVID-19) en bacteriën
• Gezuiverde, gedesinfecteerde lucht wordt teruggevoerd naar de kamer In slechts een paar stappen naar absoluut frisse en schone lucht.

De oplossing voor de veiligheid van personeel en gasten in gezondheidszorg, horeca, sportscholen, kantines, winkels, kantoren en veel meer!

WAAROM VERNIETIGT OZON VIRUSSEN, ZIEKTEKIEMEN EN BACTERIËN?

In ozon O3 is het derde zuurstofatoom en slechts zwak gebonden aan de andere twee. Het is daardoor gemakkelijk te scheiden met andere stoffen. Het zwak gebonden zuurstofatoom O wordt afgegeven aan het molecuul (oxidatie). In de regel valt het partnermolecuul o in deze reactie uiteen of verandert het zijn eigenschappen. De rest van de ozon, d.w.z. moleculaire zuurstof 02, blijft als normale atmosferische zuurstof. Veel eiwitten zijn ingebouwd in de buitenhuid van ziektekiemen, bacteriën of schimmels, virussen, sporen, maar ook op het oppervlak van veel allergenen (huisstofmijtuitwerpselen, dierenhaar). Ozon reageert graag met deze eiwitten en vernietigt ze. Bij levende organismen zoals bacteriën, virussen of schimmels ontstaat er een gat in de buitenste schil. Dit leidt meestal tot de dood of het barsten van de cel. De complexe testprocedure bewijst dat de OZONOS corona-virussen elimineert en het risico op infectie binnenshuis aanzienlijk vermindert. Het volledige testrapport volgens ISO EN17272 HygCen GmbH op aanvraag.

WWW.OZONTECHNIEK.NL info@ozontechniek.nl NL-4854PK Breda +31-161-434-183

BESCHIKBAAR ALS OZONOS AC-1, AC-1 PLUS EN AC-1 PRO

 

 

Tags: 
Artikel delen