advertorial

Bied je gasten een veilige overnachting

Tags: hotel

Bied je gasten een veilige overnachting

VIRUSVRIJ OVERNACHTEN OP MATRASSEN VAN MAGNIFLEX

De wereld is in de greep van een pandemie. We moeten allerlei maatregelen nemen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. De Italiaanse matrassenfabrikant Magniflex heeft een innovatieve oplossing bedacht om het virus te bestrijden. De nieuwe MagniProtect-collectie is ontwikkeld om bescherming te bieden tegen virussen en bacteriën waarmee we elke dag in contact komen. Ook op het moment dat we het meest kwetsbaar zijn: wanneer we slapen.

Magniflex is een bekende Italiaanse fabrikant, en al meer dan 55 jaar expert in het bieden van een goede en gezonde nachtrust. Magniflex is actief met meer dan 4.000 retailers in 99 landen en levert aan meer dan 500 hotels wereldwijd.

Magniflex ontwerpt matrassen en kussens die comfortabel en ondersteunend zijn. Magniflex gebruikt daarvoor anatomisch materiaal dat reageert op het lichaamsgewicht. Het past zich perfect aan en geeft een aangenaam gevoel van comfort en lichtheid tijdens het slapen. Daarbij zorgt de Super Soft-vezel voor een ademend vermogen dat een ontspannen en uitgerust gevoel geeft.

Recent heeft Magniflex een revolutionaire innovatie gepresenteerd: matrassen en kussens die virussen en bacteriën tegenhouden. Naast comfort en welzijn, biedt Magniflex met de nieuwe Magni-Protect collectie nu ook optimale veiligheid. Deze collectie is ideaal en uitermate geschikt voor de hotellerie. Elke nacht slapen er andere gasten in uw bedden en op uw kussens. Met MagniProtect matrassen en kussens zijn zij er zeker van dat ze virusvrij slapen.

MagniProtect-matrassen en kussens worden vervaardigd met een geteste antivirale stoftechnologie, die een effectieve bescherming biedt tegen virussen en bacteriën. Door de eigenschappen van o.a. zilver als krachtig antiviraal en antibacterieel materiaal wordt 99,9% van de virussen en bacteriën vernietigd. Zo kunt u uw gasten extra zekerheid bieden van een veilige nachtrust.

Voor meer informatie of om contact met ons op te nemen, bezoek onze website: www.magniflex.nl.

 

 

Tags: 
Artikel delen