advertorial

Nieuwe modellen combi-steamers

Nieuwe modellen combi-steamers

Metos komt met een nieuwe lijn aan professionele combi-steamers die bekend staan onder de naam Metos Rational Systems.

De nieuwe modellen combisteamers van Metos vervangen de huidige modellen. De naamgeving verandert als volgt: Self Cooking Center wordt iCombi Pro, de Combimaster+ wordt iCombi Classic en de VarioCooking Center wordt iVario.

Hoge kwaliteit combi-steamers

Alle nieuwe modellen zijn intelligente combisteamers van hoge kwaliteit waarmee gekookt kan worden op het hoogste niveau. In de wereld van moderne keukenapparatuur is dit een klasse apart en ze mogen niet ontbreken in een professionele keuken. De intelligente kookoplossingen van Metos Rational Systems zorgen voor uitstekende voedselkwaliteit, geoptimaliseerde werkprocessen waarmee ruimte, geld, energie en grondstoffen bespaard kan worden en is verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor deze geschikt is voor elke keuken. De nieuwe uitvoering van de Metos Rational Systems vervangen tot maar liefst 30% van alle traditionele bereidingsapparatuur: grillen, bakken, braden, smoren, stomen, stoven, pocheren en veel meer. ClimaPlus® regelt het productspecifieke klimaat in de ovenruimte voor krokante korsten, knapperige panering en mals gebraad. Het uiterlijk van de bedieningsknoppen voor de selectie van de functies is in een geheel nieuw jasje gestoken en is modern, eenvoudig, absoluut overzichtelijk en heeft zich op de dagelijkse werkvloer onder zware keukenomstandigheden meer dan ruimschoots bewezen.

Innovaties testen

Metos volgt altijd de nieuwste ontwikkelingen en productinnovaties in de markt. Nieuwe inzichten maken de keuken immers steeds professioneler en intelligenter. Daarbij hechten we ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij we de belangen van mens, milieu en bedrijfsrendement scherpstellen. Vanuit dit oogpunt wordt een professionele heteluchtoven van Metos juist doorontwikkeld. In de keuken van ons prachtige kantoorpand aan de A1 in Deventer kunnen klanten op afspraak komen kennismaken met de vele mogelijkheden die de nieuwe lijn aan combi-steamers van Metos biedt en kan de apparatuur uitvoerig worden getest en uitgelegd. Dit is zeker ook interessant voor jarenlange gebruikers van de Rational Systems apparatuur.

Geen nieuw product meer missen? Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van Entree Magazine! 

Artikel delen