Oplossing voor 1,5-meter-terrasbeleving

Oplossing voor 1,5-meter-terrasbeleving

Straks weer een terrasje pakken? Dat is natuurlijk fijn, maar met 1,5 meter ook gezellig?

Gastvrijheid is een groot deel van de beleving van je terrasbezoek, en daarbij hoort persoonlijk contact. Bestellen via een app is misschien praktisch om afstand te houden maar niet bepaald vriendelijk, hetzelfde geldt voor een centraal uitgifte punt. Misschien handig maar niet bepaald de service waar je normaal van geniet op een terras.

Tafeltje met los dienblad 

Bijdien is een handig bijzettafeltje met los dienblad helpt dat de beleving gastvrij blijft. Wel bedienen aan tafel maar met 1,5 meter afstand is hiermee heel goed mogelijk. Het dienblad wordt in bijna alle horeca gelegenheden sowieso al gebruikt en is eenvoudig te reinigen. Met een serveerwagen hobbel je over het terras, dit tafeltje is uitermate handzaam, licht in gewicht en super simpel te in elkaar te zetten, je tilt het zo op en neemt weinig ruimte in. Daarnaast blijft het, ook wanneer de regels nog meer worden verruimd, een handig bijzettafeltje ook geschikt om een bloemenvaas of wijnkoeler in te zetten. Bijdoen wordt in Nederland gemaakt en is te bestellen via https://www.bijdien.nl.

Op de hoogte blijven van de oplossingen voor de 1,5-meter-horeca? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Entree Magazine! 

 

 

Tags: 
Artikel delen