advertorial

Scherm op tafels voor veilige omgeving

Scherm op tafels voor veilige omgeving

De horeca is erg creatief met het creëren van een veilige omgeving voor in de 1,5 meter-samenleving. “Voorzichtigheid nu is beter dan spijt achteraf”, aldus Mark Rutte.

Met de volgende slimme 1,5 meter oplossing, die toepasbaar is voor binnen en buiten, kun je ook een veilige omgeving creëren voor je, jouw personeel en jouw gasten.

Het product 

Split|Screen is ontstaan uit een samenwerking tussen Stylepoint en het creatieve productiebureau Spektakels. Split|Screen bestaat uit een scherm met de afmeting van 125 x 70 cm helder polycarbonaat met afgeronde hoeken en twee stevige ijzeren klemmen die gemakkelijk te monteren zijn voor iedere tafel of bar. Dit product is geschikt voor zowel binnen als buiten. Split|Screen is de oplossing voor restaurants, hotels en kantoren die een veilige ruimte willen creëren voor hun gasten en/of personeel. Om de impact op het milieu te beperken is er bij de ontwikkeling van het product zo weinig mogelijk polycarbonaat gebruikt waarbij het zijn functionaliteit en luxe uitstraling niet verliest. Een bijkomend voordeel is dat het scherm flexibel is; wanneer je er tegen aanloopt buigt deze mee en wordt de tafel niet verplaatst.

Hoe het werkt

Door het klemsysteem kunt u zelf bepalen hoe en waar u het scherm plaatst. De klemmen zijn gemaakt van 5 mm staal en zijn voorzien van een gebruikersvriendelijke draaiknop. Om het polycarbonaat te beschermen tegen krassen zijn er rubbers verwerkt in de klem. Deze rubbers zorgen ook voor een stevige montage van het scherm, wat belangrijk is voor de veiligheid bij het buiten gebruik. Toepasbaar voor tafels en bar bladen met een dikte van 0,5 tot en met 15 cm en diepte van 30 tot en met 110 cm.

Circulair

Een scherm kapot of niet meer nodig? Lever dan het scherm bij Stylepoint in. Stylepoint garandeert dat het gerecycled wordt en opnieuw een bestemming krijgt in de keten. Je ontvangt op basis van het aantal stuks en gewicht een waardecoupon welke je op het Stylepoint assortiment kunt gebruiken bij een eerstvolgende bestelling.

 

Tags: 
Artikel delen