Bender Foodservice neemt Olivier Horeca over

Bender Foodservice neemt Olivier Horeca over

Bender Foodservice Equipment, sinds 1820, heeft overeenstemming bereikt met de curator voor overname van alle commerciële activiteiten van Olivier Horeca na het faillissement van 16 juli j.l.

De handelsnaam, webshop, leveringen en het klantenbestand van Olivier Horeca worden door Bender gecontinueerd. Mogelijke overname personeel is nog niet afgerond. Alle activiteiten worden geïntegreerd in de moderne bedrijfshuisvesting van Bender Foodservice Equipment in het Forepark te Den Haag.

Olivier Horeca was lang actief en gerenommeerd in de sector van non-food supplies voor horeca en facilitaire markt met o.a. de merken Figgjo, Villeroy & Boch, Frilich, Craster en Mepra. Hetzelfde segment als waar Bender Foodservice Equipment al generaties succesvol in opereert. Bender Foodservice Equipment is dan ook zeer verheugd met de overname. Maud Martin-Bender, Managing Director Bender Foodservice Equipment: “ De overname van Olivier Horeca is een mooie kans voor verdere groei en marktaandeel in de non-food sector waarbij Bender met een breed en diep pakket dé specialist is op het gebied van porselein, glaswerk en bestek. Daarnaast biedt Bender ook vele keukenapparatuur en -materialen. Wij waren dus al een totaalleverancier voor de horeca en facilitaire eindgebruiker en dit is alleen nog maar uitgebreider en vollediger geworden. Wij kijken uit naar de toekomst!”

Op de foto: Michel Bender, DGA en Maud Martin-Bender, Managing Director      

 

Artikel delen