Fletcher Hotels koopt 5 Eden Hotels

Fletcher Hotels koopt 5 Eden Hotels

Fletcher Hotels koopt vijf hotels van Eden Hotels. Met de overname van deze hotels komen er 350 kamers bij en staat de Fletcher groep op 87 hotels. Voor Eden Hotels is dit de laatste stap naar de nieuwe positionering als Nederlands familiebedrijf met stadshotels.

Fletcher koopt van twee hotels zowel de exploitatie als het vastgoed, van drie hotels wordt alleen de exploitatie overgenomen. Het gaat om Hotel de Broeierd in Enschede, Hotel Holthurnsche Hof in Nijmegen, Hotel Mooi Veluwe Putten, Hampshire Hotel 108 Meerdervoort in Den Haag en Hampshire Hotel Emmen. Alle vijf hotels gaan per 16 april 2018 verder onder de Fletcher-vlag. Deze overname heeft geen nadelige gevolgen voor het personeel.

Enorme verrijking
Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels: “Wij zijn zeer verheugd dat we deze hotels vanaf 16 april 2018 mogen verwelkomen bij Fletcher Hotels. Juist omdat de hotels alle vijf uniek zijn en zich op prachtige locaties bevinden, zullen de hotels een enorme verrijking zijn voor Fletcher.”

Klaar voor de toekomst
Léon Dijkstra, CEO van Eden Hotels, over de verkoop: “Dit is de laatste stap die we moeten zetten om tot een duidelijke positionering van Eden Hotels te komen. Nu zijn we helemaal klaar voor de toekomst en uiteraard blijven we ambitieus. Op de lange termijn willen we uitgroeien tot een groep van dertig hotels in verschillende steden verspreid over het land.”

Over Fletcher Hotels
Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 82 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op mooie locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Er zijn bijna 3.500 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Met de overname staat het aantal Fletcher hotels op 87 hotels.

Over Eden Hotels
Eden Hotels is onderdeel van de Eden Hotel Group dat bestaat uit veertien eigen hotels met een uniek karakter. Elk hotel is onlosmakelijk verbonden met de buurt en het lokale leven. Eden Hotel Group omvat drie gerenommeerde hotelmerken: Eden Hotels, Hampshire Hotels en Holiday Inn. De Eden Hotels liggen in het centrum van grote en middelgrote steden in Nederland. Zie voor meer informatie ook www.eden-hotels.nl

Artikel delen