advertorial

Maak van jouw terras een happy place met APS

Tags: terras

Maak van jouw terras een happy place met APS

We hebben er smachtend naar uitgekeken; zonnestralen in combinatie met een aangenaam temperatuurtje en gasten op het terras. Eindelijk is het zover.

De ‘terrasdeuren’ zijn weer open. De reserveringen kunnen in- & outdoor worden geboekt. Gasten kunnen weer optimaal genieten van heerlijke gerechten, eindeloze borrelplankjes, fantastische cocktails, heerlijke wijnen en de lange avonden uit. Ben je er klaar voor? Is de routing op orde?

Terrasbenodigdheden

Naast fantastisch glaswerk, porselein en bestek, heeft APS een groot assortiment terrasbenodigdheden. Onmisbaar op het terras zijn dienbladen, gereserveerd bordjes, traystands, windasbakken, menukaarthouders, mandjes, wijnflessenkoelers, openers en zorg voor een servicestation. Een servicestation zorgt voor tijdwinst en maakt het jouw personeel makkelijker om gestructureerd te werken.

APS tafelverlichting

Ontdek ook de nieuwe APS LED tafel lampjes voor in- & outdoor gebruik. Het wordt schemerig, jouw gasten zitten eindelijk op het heerlijke terras. Om een ontspannen omgeving te creëren, zet je sfeervolle verlichting op tafel. Jouw gasten zullen lang willen blijven zitten en nog een extra drankje bestellen.

APS Clean & Protect

Bij APS terecht ook voor een uitgebreid hygiëne pakket en hulpmiddelen om het voor de gasten en het personeel op het terras zo makkelijk mogelijk te maken. De waardering van jouw gasten is namelijk groot als er extra hygiëne maatregelen worden getroffen. Vanzelfsprekend denken wij bij APS met jou mee en hebben we een hygiëne assortiment samengesteld. In ons hygiëne assortiment vind je onder andere verfrissingsdoekjes per stuk verpakt, zo kan je deze met gemak aan jouw gasten uitdelen. Voor het personeel hebben wij mondkapjes en gezichtsvizieren. Niet te vergeten zijn desinfectie schoonmaakartikelen, handschoenen, UV C producten, automatische desinfectie zuilen, infrarood thermometers en wanddispensers beschikbaar.

Informeer bij ons team naar de mogelijkheden of kijk op onze webshop. Heb je vragen, last minute verzoeken of wil je een afspraak maken? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij bij APS zijn er klaar voor, jullie ook?

Artikel delen