advertorial

Omzetverlies met pop-upterras terugverdienen!

Tags: terras

Omzetverlies met pop-upterras terugverdienen!

Uitkomst voor misgelopen terrasinkomsten door coronavirus:

een pop-upterras

geschikt voor één ondernemer met meerdere zaken of voor meerdere ondernemers die met samen met z’n allen hun krachten willen bundelen om omzetverlies te compenseren.

Voor de volledige en complete invulling en verzorging van je tijdelijke (extra) horeca terrasvoorziening zit je goed bij pop-upterras.nl. Hier zitten drie permanent samenwerkende partners uit de events en festival branche achter die de gehele of gedeeltelijke organisatie van uitbreiding van je terras voor hun rekening nemen: van levering van alle benodigde materialen tot het heel snel en op korte termijn neerzetten van een compleet (tijdelijk) pop-upterras.

Toestemming gemeente extra terras

Kom nu in actie om het omzetverlies, ontstaan door de tijdelijke sluiting van de horeca en de andere maatregelen tijdens de coronacrisis, te compenseren. Vraag de gemeente om toestemming voor een tijdelijk terras elders in de gemeente (in een mooi geschikt park of op een plein bijvoorbeeld), want dat is dé oplossing om de misgelopen terrasinkomsten als gevolg van het coronavirus te compenseren. Pop-up Terras verzorgt de rest: praktisch, snel opgebouwd en in vier varianten mogelijk. Bij het ‘neerplanten’ van een pop-upterras kom best wel veel kijken qua voorbereidingen en de inhuur van de juiste, benodigde materialen alsook het voldoen aan de benodigde formaliteiten. Hiermee is Pop-up Terras ook bekend, evenals op het gebied van bijvoorbeeld het aanvragen van de mogelijke benodigde gemeentelijke vergunningen en/of het verkrijgen van toestemming van terreineigenaren. Daarnaast beschikken zij tevens over de mogelijkheid om voor je tijdelijke terras binnen 24 uur een passend logo te ontwerpen en binnen een paar dagen al een website en Facebookpagina online te zetten.

Van niets iets maken

Je bent bij de evenementorganisaties Terrastival, Clipperms en We Love Food &Beverages dan ook zeker aan het goede adres als gezamenlijk collectief exploitant, vormgever en leverancier van het totaal concept van Pop-up Terras. Elk van de drie ondernemers en exploitanten kan terugblikken op zowel ruime ervaring in de ambulante horeca op zich als ook in de ‘open air’ festival branche buiten op locatie. Voor elke gelegenheid wordt steeds de juiste formule op maat in elkaar getimmerd om uiteindelijk het maximale rendement er uit te kunnen halen voor alle partijen. Er kan letterlijk van niets iets worden gemaakt en er is beschikking over middelen, kennis en materialen om zelfs ergens ‘in the middle of nowhere’ de mooiste pop-upterrassen te laten verrijzen (zoals bijvoorbeeld op een grasweide van een boer of op een grote kale parkeerplaats zonder enige vorm van beschikbare infrastructuur ter plaatse).

Alle zorg uit handen genomen

Pop-up Terras beschikt over alle benodigde materialen zoals de tenten en geschikt meubilair, vloerdelen (indien nodig en gewenst), tijdelijke stroom-, water- en toiletvoorziening, verlichting, bouw- en dranghekken, mobiele snelkoelers, koelcontainers, bars en security. Ook kunnen zij zorgdragen voor de levering van complete mobiele food-bereidingfaciliteiten zoals foodtrucks op maat en kan er vanuit de groothandel worden beleverd in drankvoorziening. Indien je besluit om met of via Pop-up Terras je terras te laten plaatsen, kun je ook rekenen op advies, ervaring en de ‘knowhow’ op maat en wordt de volledige organisatie uit handen genomen. Optioneel: complete PR, marketing en het (live) entertainment of het kindervermaak. Op de website vind je zo goed als vrijwel alle benodigde informatie en indien je nog op zoek bent naar dergelijke (tijdelijke) popup terras voorziening, neem dan contact op via het contactformulier.

Bekijk de mogelijkheden voor de volledige en complete verzorging van een tijdelijke (extra) terras en geniet bij reservering via Entreemagazine 25 procent korting (aan te geven bij boeking/reservering dat je van deze kortingsactie gebruik maakt).

Tags: 
Artikel delen