100ste hotel voor Fletcher Nederland

Tags: hotel

100ste hotel voor Fletcher Nederland

Met de bouw van een volledig nieuwe hotel in het Zeeuwse Burgh Haamstede, zet Fletcher Hotels de teller op 100 hotels in Nederland.

In het 2e kwartaal van 2020 openen de deuren van het 100ste Fletcher hotel in Nederland. Het is een volledig nieuw hotel in het Zeeuwse Burgh Haamstede. Met de overname van vier hotels van Bilderberg Hotels, drie hotels van Golden Tulip en vier hotels van City Resort (Fitland), zijn er het afgelopen jaar elf hotels aan de keten toegevoegd. 

Zoektocht 100ste hotel
Begin dit jaar kondigde Fletcher Hotels de zoektocht naar het honderdste hotel aan. Rob Hermans, CEO Fletchers Hotels: “Op onze oproep richting alle hoteliers in Nederland zijn veel reacties binnengekomen, meer dan we hadden verwacht. Een mooi compliment! Met meerdere partijen die zich hebben gemeld na de oproep, zijn we interessante gesprekken aangegaan.” 

Voorwaarden hotel
Ook het nieuwe hotel zal 100% Fletcher zijn. Dat houdt in: een hotel met minimaal 70 kamers, op een unieke locatie, in een bijzonder gebouw en met faciliteiten zoals een bar, restaurant, vergaderzalen, fitness, wellness of tennisbanen. Een hotel voor zowel de zakelijke als de leisure gast.

Fletcher actie
Om het 100ste Fletcher hotel te vieren heeft Fletcher een actie voor gasten in het leven geroepen. Deze actie houdt in dat er voor 25 euro per persoon inclusief uitgebreid ontbijtbuffet kan worden overnacht in een een Fletcher hotel naar keuze.

Artikel delen