Aandacht voor vegan bij Gastvrij Rotterdam

Tags: vega(n)

Aandacht voor vegan bij Gastvrij Rotterdam

Naast het bekende Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam, kunnen bezoekers nu ook terecht op het Vegan Taste Lab. 

Nog iets meer dan 2 maanden te gaan voordat Gastvrij Rotterdam en het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen de deuren opent. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om het paviljoen de gewoonlijke duurzame uitstraling te geven. Ook dit jaar zijn er weer veel bekende standhouders maar daarnaast zijn er ook een groot aantal nieuwe deelnemers. 

Dat smaakt naar vegan
Om de beursbezoekers dit jaar weer te verrassen start naast het paviljoen het Vegan Taste Lab. Dit paviljoen fungeert als een 'taste lab' voor volledig veganistische producten. U gaat een aantal 'Vegan chefs' ook terug zien in de keuken-programmering. Dat 'vegan' meer is dan een hype mag nu wel duidelijk zijn. De volledig plantaardige leefstijl is inmiddels doorgedrongen tot veel restaurants. Het is dan ook niet vreemd dat het Vegan Taste Lab al bij de eerste editie volgeboekt is. "ProVeg is blij verrast met de grote belangstelling voor het Vegan Taste Lab" stelt Nicoll Peracha, COO ProVeg Nederland. "Waar vegan een paar jaar geleden nog relatief onbekend was, merken we nu dat uit commerciële, gezondheids- en duurzaamheidsoverwegingen de plantaardige ontwikkeling steeds vaker omarmd wordt. Op het Vegan Taste Lab geven we samen met de vele 100% plantaardige standhouders graag dat extra stukje informatie om vegan goed op de kaart te zetten." Het Vegan Taste Lab is te vinden direct naast het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen in hal 5.

Artikel delen