Bastion één vd snelst groeiende bedrijven

Bastion één vd snelst groeiende bedrijven

Bastion Hotels behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en wint daarmee een FD Gazellen Award 2018 van het Financieele Dagblad. “Het winnen van de Gazellen Award bewijst dat onze formule aansluit bij de behoefte van de huidige markt”, aldus Paul van Berkel, directeur van Bastion Hotels.

Om in aanmerking te komen voor de award moest Bastion Hotels voldoen aan een aantal criteria, waaronder een omzetgroei van minimaal 20% over een ononderbroken periode van drie jaar. Naast omzetgroei wordt dit jaar ook winstmarge en personeelsgroei in de rangschikking meegewogen. “Dat Bastion Hotels wordt erkend als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is voor ons een bevestiging dat we binnen de hotelbranche sneller groeien dan gemiddeld”, zegt Van Berkel.

13 november
Het Financieele Dagblad reikt de FD Gazellen Awards jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De prijzen worden op 13 november 2018 uitgereikt in Theater Orpheus in Apeldoorn tijdens een feestelijke avond voor winnende bedrijven uit regio Oost (Utrecht, Gelderland en Overijssel).

Bastion Hotels
De Nederlandse hotelketen Bastion Hotels bestaat uit 33 hotels. Met hotels van Groningen tot Maastricht en één in Duitsland telt de keten meer dan 3.000 kamers. Om aan de toenemende vraag naar voordelige hotelkamers op gunstige locaties te voldoen blijft de hotelketen continu uitbreiden. De huidige hotels in Nijmegen en Geleen maken binnenkort plaats voor nieuwbouw met een grotere capaciteit en in de tweede helft van 2019 openen in Arnhem de deuren van een gloednieuw Bastion Hotel.
 

Artikel delen